Crèdits d'imatge: AFP

Pelé demana a Neymar que es mantingui a la selecció brasilera i acaricia Richarlison

Pelé va retre homenatge a Neymar després de la derrota del Brasil davant Croàcia al Mundial. En un missatge a Instagram, el rei del futbol ha elogiat: "el seu llegat està lluny d'arribar a la seva fi". Neymar va marcar el gol en la pròrroga, abans de ser eliminat als penals als quarts de final de la Copa de Qatar. Pelé també va fer un comentari a la publicació de Richarlison: "vas fer somriure a Brasil".

“Seguiu inspirant-nos. Continuaré donant cops d'alegria a l'aire amb cada gol que marquis, com he fet en cada partit que et veia al camp”, ha conclòs el 'Rei' en un llarg missatge a Neymar Jr. a Instagram.

PUBLICITAT

Pelé, que continua ingressat en una clínica de São Paulo per a una reavaluació del seu tractament contra el càncer de còlon identificat l'any passat, va lamentar el resultat (1-1 en 120 minuts i derrota per 4-2 als penals), però va intentar donar suport als jugadors. Jugador de 30 anys.

El jugador del PSG va aconseguir aquest rècord en 124 partits, mentre que Edson Arantes do Nascimento, conegut com Pelé, ho va fer en 92 partits entre 1957 i 1971.

Després de l'eliminació, Neymar va posar en dubte la seva continuació a la selecció en no garantir al 100% que tornaria a portar 'Hopscotch'. Però Pelé va animar l'estrella a mantenir-se a l'equip.

PUBLICITAT

Va tenir paraules d'afecte per Richarlison

El rei Pelé també va dedicar paraules d'afecte i consol a l'estrella Richarlison, que va jugar la primera part del partit contra Croàcia però va acabar sent substituït per l'entrenador Tite.

En un comentari a la publicació de Rocharlison, Pelé diu: “Només segueix així, noi. I no canviar mai. Vas fer somriure al Brasil".