Crèdits d'imatge: AFP

El PSG supera el Troyes i lidera el campionat de França; Neymar, Messi i Mbappé van marcar

El Paris Saint-Germain ha mantingut el lideratge al campionat francès en vèncer el Troyes per 4-3 a casa aquest dissabte (29), a la tretzena jornada de la Lliga 1, en un partit emocionant. A la classificació, l'equip de la capital es manté invicte i amb cinc punts d'avantatge sobre el Lens, segon classificat. Neymar, Messe i Mbappé van ser els protagonistes del partit.

Les estrelles del PSG, amb el trio 'MNM' (Messi-Neymar-Mbappé) al capdavant, han respost bé per treure l'equip i deixar els tres punts al Parque dos Prínceps. Messi i Neymar van ser els protagonistes, amb un gol i una assistència cadascun.

PUBLICITAT

El Troyes, onzè classificat, va obrir el marcador a París, amb un gol de Mama Baldé al cap de només 3 minuts. Al minut 24, l'espanyol Carlos Soler ha empatat, després de fer un bon regate després de rebre una assistència de Neymar, però Baldé ha tornat a posar per davant el Troyes al minut 52.

Llavors, Messi ha semblat imposar la reacció parisenca, amb un fort xut amb el peu esquerre al minut 55. L'astre argentí ha donat una assistència perfecta a Neymar per acabar a la perfecció al minut 62, posant ja per davant el conjunt local en el marcador.

L'ofensiva del PSG va ser total i les ocasions van anar arribant. El Troyes va afegir emoció als últims minuts reduint-lo al 4-3 al minut 88, amb un gol d'Ante Palaversa, però el marcador no va canviar mai i els tres punts es van quedar a París.

PUBLICITAT

És la tercera victòria consecutiva del PSG a la Lliga 1 i a aquest triomf s'afegeix la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions.

El campió francès arribarà, doncs, amb la moral alta al partit de dimecres a Torí contra la Juventus, al final de la fase de grups de la Lliga de Campions, on pretén acabar com a líder del seu grup per, teòricament, tenir un partit menys complicat. en els vuitens de final.