Crèdits d'imatge: AFP

Sense Cristiano Ronaldo, Portugal bateja Nigèria en un amistós abans del Mundial

Fins i tot sense l'estrella Cristiano Ronaldo -que té gastritis-, els portuguesos van guanyar fàcilment Nigèria per 4-17, aquest dijous (XNUMX), a Lisboa, en vigílies del seu viatge a Qatar per competir al Mundial.

CARLOS COSTA / AFP

Els campions d'Europa del 2016 van obrir el marcador davant els nigerians després d'una passada de João Félix a Diogo Dalot, que va deixar la pilota com a regal perquè Bruno Fernandes marqués el primer gol del partit, al minut 9.

PUBLICITAT

El migcampista del Manchester United ha afegit el marcador amb un penal. Poc després que Emmanuel Dennis fallés un penal per a la selecció africana, Gonçalo Ramos i João Mário van marcar els altres gols portuguesos.

Portugal debutarà al Mundial el proper dijous (24) a les Grup H, contra Ghana, que va eliminar la mateixa Nigèria en el repesc.

Després de la selecció africana, el portuguès s'enfrontarà a l'Uruguai, que els va eliminar als vuitens de final del Mundial 2018, i tancarà la fase de grups contra Corea del Sud.

PUBLICITAT

I Cristiano Ronaldo?

Patint una gastroenteritis, el 5 vegades guanyador de la Pilota d'Or va descansar per a l'amistós d'aquest dijous. En la seva absència, Fernando Santos va desplegar un parell d'atacants formats per André Silva i João Félix.

Aprofitant el descans internacional obert aquesta setmana, Cristiano Ronaldo va fer una entrevista explosivaaquell en què va dir sentir-se "traït" pels directius del Manchester United i el seu entrenador Erik ten Hag, acusant-los de voler allunyar-lo del club anglès.