Crèdits d'imatge: AFP

Amistosos del Mundial: Mèxic perd davant Suècia i Alemanya no està emocionada

En els partits amistosos previs al Mundial, Mèxic va perdre davant Suècia, Alemanya va vèncer a Oman, l'Argentina va vèncer els Emirats Àrabs Units, Croàcia va guanyar l'Aràbia Saudita per només 1 gol i Polònia va derrotar a Xile. Coneix més sobre els amistosos que s'han fet aquest dimecres (16).

Mèxic vs Suècia

La selecció de Mèxic va ser derrotat per 2 a 1 en un amistós jugat aquest dimecres a Espanya, l'última prova de l'equip del tècnic Gerardo Martino abans del Mundial. Els gols només van arribar a la segona part. L'equip mexicà va dominar l'acció durant la major part de la primera part, però va ser sorprès per Suècia.

PUBLICITAT

Mèxic viatja dijous a Doha i debuta al Mundial el 22 de novembre davant Polònia, al grup C, que també inclou l'Argentina i l'Aràbia Saudita.

Polònia x Xile

El conjunt polonès va derrotar Xile per 1-0, amb l'únic gol marcat per Krzysztof Piatek, al minut 39 de la segona part.

Abans de l'inici, s'ha guardat un minut de silenci en memòria de les dues víctimes d'un accident de míssils en territori polonès, enmig de la invasió russa d'Ucraïna.

PUBLICITAT

La selecció xilena, que no es va classificar per al Mundial, va dominar bona part del partit i va disposar de quatre clares ocasions de gol, però no va aconseguir superar el porter Lukasz Skorupski.

Apostant pel contraatac, els polonesos han aconseguit tancar el marcador. A Polònia estrena a Mundial el 22 de novembre contra Mèxic, pell Grup C, que també inclou Argentina i Corea del Sud.

Alemanya vs Oman

Segons els comentaris a les xarxes socials, Alemanya no es va emocionar: amb una actuació discreta, l'equip europeu va vèncer Oman per 1 a 0. Niclas Füllkrug, davanter del Werder Bremen, va marcar el gol alemany al minut 35 de la segona part.

PUBLICITAT

A Alemanya debuta al Mundial contra els japonesos el 23 de novembre. Després s'enfronten a Espanya i Costa Rica a la Grup E.

Argentina x Emirats Àrabs Units

Imatge: Ryan LIM / AFP

El joc de Argentina va ser el més emocionant de la jornada: la selecció sud-americana va vèncer els Emirats Àrabs Units per 5-0 a l'estadi Mohammed Bin Zayed, a Abu Dhabi.

Els gols els van marcar Julián Álvarez, Ángel Di María (2x), Lionel Messi i Joaquín Correa.

PUBLICITAT

A La selecció argentina debuta al Mundial el 22 de novembre contra l'Aràbia Saudita, al grup C, que inclou també Mèxic i Polònia.

Croàcia vs Aràbia Saudita

L'actual subcampió del món va derrotar aquest dimecres (1) per 0-16 l'Aràbia Saudita. En un estadi amb pocs aficionats a Riad, el davanter Andrej Kramaric va marcar l'últim gol del partit, en què Luka Modric, guanyador de la Pilota d'Or el 2018, va jugar durant 30 minuts.

Els croats hi són Grup F de la Copa del Món al costat de Bèlgica, Canadà i el Marroc, el seu oponent debuta el 23 de novembre, a l'estadi Al-Bayt.

PUBLICITAT

Al seu torn, el L'Aràbia Saudita debuta el 21 de novembre contra l'Argentina, pell Grup C, on també es troben Mèxic i Polònia.

Què esperar els propers dies abans del Mundial?

El proper diumenge 20 de novembre arrenca el Mundial amb el partit entre Qatar –país amfitrió de la competició– i l'Equador, al grup A. Altres equips del grup, com el Senegal i els Països Baixos, no tindran partits fins a l'obertura de la gran competició. (Llançar)

Aquest dijous (17) l'Iran s'enfrontarà a Nicaragua en un partit amistós que tindrà lloc a les 13 h (hora de Brasilia). Paral·lelament, Espanya s'enfronta a Jordània, a Amman.

L'equip portuguès també s'enfronta aquest dijous (17) a Nigèria, però no podrà comptar amb el davanter Cristiano Ronaldo que pateix gastritis, segons el tècnic Fernando Santos.

Divendres (18) hi ha Sèrbia vs Bahrain. El campió del món, França, segueix el pla del Brasil i no tindrà partits fins al Mundial.