Brabas do Timão goleja i es converteix en dos cops campions de la Supercopa

Dos cops campió de la Supercopa Femenina, el Corinthians ha guanyat amb facilitat al Flamengo aquest diumenge al matí (12). Amb els gols de Tamires, dues vegades, i de Milene, també dues vegades, els Brabas de l'equip de São Paulo van golejar el Flamengo per 4 a 1. El gol d'honor del conjunt roig-negre va ser de Daiane.

Pressionant des de l'inici i amb un gol abans del primer minut de partit, el Corinthians es va avançar amb tres gols abans del descans. Amb el Neo Química Arena ple, les noies de Timão no es van fer amb el Flamengo i van aconseguir una golejada rotunda.

PUBLICITAT

Brabas do Timão guanya i es converteix en dos cops campions de la Supercopa (Twitter Reproduction. Foto: Rodrigo Gazzanel / Ag. Corinthians)

Brabas, com es coneixen les mines de Corinthians, ara té dos títols al concurs. L'equip de São Paulo és l'únic que ha guanyat la Supercopa, que va començar el 2022.

Amb el triomf d'avui, l'equip de São Paulo guanya 500 R$ en premis. Flamengo, subcampió, porta 300 R$ a Rio de Janeiro.