Crèdits d'imatge: AFP

Alemanya empata amb Espanya i es manté viva a la competició; més informació sobre la vuitena jornada del Mundial

Després de 185 minuts, l'equip de Costa Rica va llançar el primer xut a porteria al Mundial i va vèncer el Japó. Seguiu aquí tot el que passa en aquesta vuitena jornada de campionat. Curto News.

🔎 PANEL 🔎

⚽ 07h — Japó 0 x 1 Costa Rica

⚽ 10 h — Bèlgica 0 2 x Marroc

⚽ 13:XNUMX — Croàcia 4 1 x Canadà

⚽ 16h — Espanya 1 1 x Alemanya

PRIMER TIR DE GOL 🇨🇷

Al cap de 185 minuts, l'equip de Costa Rica va fer el primer xut a porteria al Mundial i va vèncer el Japó, i el migcampista Fuller va aprofitar la primera i única oportunitat de l'equip fins ara per garantir la victòria de Costa Rica.

PUBLICITAT

NOMÉS CANTA L'HIMNE 🇲🇦

El Marroc canvia de porter davant Bèlgica després de tocar l'himne. Bono va sentir dolor en l'escalfament, va cantar l'himne, però no va anar al partit.

La victòria del Marroc té el clon i la burla de la “generació belga”

Els brasilers celebren la victòria que va fer avançar els marroquins a Bèlgica al grup F.

PUBLICITAT

SELECCIÓ BIEBER 🇨🇦

Canadà va començar guanyant, però la selecció croata va donar la volta al partit i va acabar guanyant el duel del Mundial de 2022 per 4 a 1. A les xarxes, els brasilers van demanar a Justin Bieber que reforcés la selecció canadenca.

PRIMER GOL I ELIMINACIÓ 🇨🇦

Alphonso Davies va marcar el primer gol del Canadà en la història del Mundial, malauradament l'equip va acabar eliminat després de perdre davant Croàcia.

Ronaldo envia una carta oberta a Neymar: "Torna més fort" 🇧🇷

PUBLICITAT

L'exdavant Ronaldo, el 'Fenòmen', ha desitjat aquest diumenge (27) que Neymar torni "més fort" de la lesió que va patir al turmell dret que el va descartar, de moment, dels dos últims partits del Brasil a la fase de grups de la Copa del Món de Qatar.