coberta AFP groga

El Brasil perd davant Israel a la pròrroga i queda fora del Mundial sub-20

El Brasil ha quedat eliminat als quarts de final del Mundial sub-20 aquest dissabte (3), després de ser derrotat per Israel per 3-2 a la pròrroga, després d'un empat a 1 en temps normal.

L'equip israelià va ser un rival dur de principi a fi per a la Seleção, que només va obrir el marcador als 11 minuts de la segona part amb Marcos Leonardo, un dels màxims golejadors del torneig amb cinc gols.

PUBLICITAT

Però l'avantatge va durar poc. Als 15 anys, Anan Khalaili ho va deixar tot igual.

Amb igualtat en el temps reglamentari, el partit va entrar a la pròrroga i en el primer minut Matheus Nascimento va tornar a posar al davant el Brasil, però dos minuts després Hamza Shibli va tornar a empatar per Israel.

En el temps de descompte de la primera part de la pròrroga, David Turgeman va driblar a Jean Pedroso i Douglas dins de l'àrea i va disparar al porter Kaique per marcar el gol de la victòria israelià.

PUBLICITAT

En el tram final, Israel encara va fallar dos penals anotats seguits. En el primer, Kaique va salvar el càrrec d'Ilay Madmon; en el segon, Ahmad Ibrahim va noquear.

Llegiu també:

* El text d'aquest article ha estat generat parcialment per eines d'intel·ligència artificial, models de llenguatge d'última generació que ajuden a la preparació, revisió, traducció i resum de textos. Les entrades de text les va crear Curto Les notícies i les respostes d'eines d'IA es van utilitzar per millorar el contingut final.
És important destacar que les eines d'IA són només eines i la responsabilitat final del contingut publicat recau en el Curto Notícies. Amb un ús responsable i ètic d'aquestes eines, el nostre objectiu és ampliar les possibilitats de comunicació i democratitzar l'accés a la informació de qualitat.