Mor un brasiler en cursa al Mont Blanc

Un corredor brasiler va morir en un accident durant una cursa al cim del Mont-Blanc, a Europa, dilluns a la nit (22). No es va donar a conèixer el nom del corredor.

El brasiler participava a la cursa “Ultra-Trail du Mont-Blanc”. La marató té lloc als Alps, una regió muntanyosa de França.

PUBLICITAT

En un comunicat, els organitzadors de l'esdeveniment van explicar que no revelaran el nom del corredor "per respecte a la família i els amics".

La cursa va ser una cursa d'ultra resistència per equips, que va recórrer 300 quilòmetres i 25 mil metres de desnivell.

L'home tenia 60 anys i va caure des d'una alçada de 100 metres.

PUBLICITAT

El campionat va tenir lloc a la ciutat de Les Contamines, al sud-oest del Mont Blanc, a França.

L'organització va indicar que "l'equip de rescat de l'helicòpter va arribar al lloc dels fets i va confirmar la mort". Va decidir mantenir l'esdeveniment i transmetre informació sobre el que va passar als participants.

Les curses se celebren a la triple frontera entre Itàlia, Suïssa i França.

PUBLICITAT

Divendres (26) tindrà lloc la cursa principal del torneig, la marató tindrà 171 quilòmetres i comptarà amb la presència de 2.300 corredors, a Chamonix, l'est de França.