El City guanya el clàssic contra el United en un partit amb pluja de gols

Amb hat-tricks del noruec Erling Haaland i Phil Foden, el Manchester City ha guanyat el clàssic contra el Manchester United per un espectacular 6-3 aquest diumenge, en el partit principal de la 9a jornada del Campionat anglès. Amb 20 punts, el City, segon de la competició, torna a quedar a un punt del líder Arsenal, que dissabte va vèncer el Tottenham per 3-1, mentre que el Manchester United és sisè, amb 12.

Va ser un partit gairebé perfecte per als 'Citizens', que van aprofitar una tarda inspirada de Foden (tres gols) i Kevin De Bruyne (dues assistències), però sobretot l'ull de gol de Haaland, directament implicat en cinc dels sis gols de l'equip. , amb un hat-trick i dues assistències.

PUBLICITAT

Abans del descans, el City ja avançava per 4-0, amb dos gols de Foden (al minuts vuit i 44) i dos de Haaland (al 34 i 37).

El brasiler Antony ha marcat per al United al minut 11, però Haaland i Foden han augmentat encara més l'avantatge del Citizens.

En els últims minuts, el francès Anthony Martial ha trobat la xarxa dues vegades més per als 'Diables Rojos', fent la derrota una mica més honorable.

PUBLICITAT

Haaland, el màxim golejador de la Premier League, ja ha marcat 14 gols en vuit partits aquesta temporada. Amb 22 anys, el noruec ha demostrat que no és només un 'assassí' a la zona i sembla que s'ha integrat perfectament en el pla col·lectiu, com vol l'entrenador Josep Guardiola. Prova d'això són les dues assistències de Foden.

“No està gens malament. Hem marcat sis gols. És increïble, guanyar a casa amb sis gols és una cosa preciosa”, ha celebrat el davanter noruec després del seu primer derbi a Manchester.

“Sempre volem pujar i atacar. Això és el que m'agrada d'aquest equip", ha afegit.