El Corinthians guanya l'Inter i passa a la final de la Supercopa Femenina del Brasil

Aquestes dones fan un espectacle a la Supercopa! Aquest dijous (9), l'equip de futbol femení del Corinthians ha garantit la seva presència a la final del torneig després de derrotar l'Internacional per 2 a 1. El "Brabas" de Timão s'enfrontarà a les jugadores del Flamengo, diumenge vinent (12), a la recerca del títol.

Si els Corinthians van vèncer els jugadors roig-negres a la final, el Corinthians arribarà al segon campionat de la competició, que l'any passat va tenir la seva primera edició.

PUBLICITAT

El partit d'aquest dijous (9) contra l'Inter ha començat sense gols, però el marcador l'han obert els jugadors de Timão al minut 13 de la segona part, quan Gabi Portilho ha dominat per la banda dreta i ha centrat perquè Diany encerri el primer cop.

Als 24, l'equip del Parque São Jorge va augmentar el seu avantatge, quan Tamires va fer un penal amb gran habilitat.

Als 39 Priscila encara pagava les Gurias Coloradas. Tanmateix, el Corinthians va gestionar el partit fins al xiulet final per classificar-se.