Flamengo guanya a Vélez la nit de Pedro i està a prop de la final de la Libertadores

Flamengo ha passat una nit perfecta aquest dimecres, a Buenos Aires, a l'estadi José Amalfitani, on Pedro ha brillat i ha marcat tres gols per construir una derrota per 4-0 a Vélez Sarsfield, en un partit vàlid per a la primera volta de les semifinals dels Libertadors. tassa. L'altre gol del triomf pacífic a terra argentina l'ha marcat l'Everton Ribeiro. Ja ningú no aguanta Mengão?

Quina nit! L'equip dirigit per Dorival Júnior es manté invicte al torneig continental, molt a prop d'aconseguir un lloc a la final. El retrobament amb Vélez serà dimecres vinent, al Maracanã, i el conjunt argentí haurà de guanyar de quatre gols per prendre la decisió als penals. Per avançar directament, hauràs de buscar un avantatge de cinc o més gols.

PUBLICITAT

Vegeu els millors moments aquí (ge)

L'atac tancat flamenc es va trobar amb una defensa fora de toc i la va deixar cada cop més perduda amb el pas del temps. Vélez va cometre molts errors des de l'inici, des de passar la pilota fins a marcar, i va permetre que els visitants se sentissin molt còmodes. En el sector ofensiu, el conjunt argentí va trobar a faltar el jove migcampista Máximo Perrone, un dels seus grans moments destacats de la temporada, i va posar pocs problemes al conjunt roig i negre.

En el primer bon atac de l'equip local, Santos ha bloquejat un xut perillós de Janson. Poc després, al minut 31, Flamengo ha respost obrint el marcador amb Pedro, que ha aparegut lliure a l'àrea, aprofitant el nou fracàs defensiu de Vélez, i ha desviat una bona centrada feta pel defensa Léo Pereira.

L'empat gairebé arriba després, quan Orellano ha llançat una falta i ha colpejat el pal, però l'afició del Flamengo no ha deixat que els seus rivals s'entusiassin amb la jugada. Al 45, Gabigol va rebre la pilota de João Gomes dins de l'àrea i va fer una bonica primera passada perquè l'Everton Ribeiro marqués el segon gol.

PUBLICITAT

El domini brasiler va continuar a la segona part. Ben organitzat al mig del camp, amb bones actuacions dels migcampistes Thiago Maia i João Gomes, Flamengo no ha deixat que Vélez s'apropés massa a la seva àrea i ha aconseguit arribar ràpidament al camp d'atac. Als 15, Pedro en va fer un altre, al final d'una bonica jugada, tocant a Hoyos després de rebre una passada en profunditat de Gabigol, el cambrer de la nit.

Nerviós i commocionat, el conjunt argentí va sentir l'ambient de tensió que es generava entre l'afició i es va veure aixafat pel rival, que no va parar de buscar l'atac encara que amb el bon avantatge construït, per tant, Flamengo va arribar al quart gol, també marcat per Pedro. , en una jugada en què va mantenir la pilota després d'un desviament i la va posar a la xarxa.

Dossier

FITXA TÈCNICA

VÉLEZ SARSFIELD 0 X 4 FLAMENGO

VÉLEZ SARSFIELD – Hoyos; Jara, De Ios Santos, Valentín Gómez i Ortega; Cáseres (Seoane, Garayalde, Orellano (Julián Fernández) i Janson; Walter Bou (Osorio) i Lucas Pratto. Entrenador: Alexander Medina.

PUBLICITAT

FLAMENGO – Santos; Rodinei, David Luiz, Léo Pereira i Filipe Luís; Thiago Maia (Vidal), João Gomes (Victor Hugo), Everton Ribeiro (Diego) i Arrascaeta (Pulgar); Gabigol (Everton) i Pedro Entrenador: Dorival Júnior.

GOLS – Pedro, al minut 31, i Everton Ribeiro, al minut 45 de la primera part. Pedro, als 15, i als 37 minuts de la segona part.