Premier League, 30 anys: consulta on veure el partit entre l'Everton i el Chelsea

Aquest divendres (5) ha començat la Premier League, el campionat anglès de futbol que celebra 30 anys d'existència en el seu format actual. Per a molta gent, especialment els apostadors de torn, és el torneig més disputat del món. Ara n'hi ha prou d'aturada i mireu on podeu veure el partit entre l'Everton i el Chelsea:

El partit es disputa aquest dissabte (6), a les 13 h (hora de Brasil), per a la primera volta del Campionat d'Anglès. Ara agafeu-lo i anoteu-lo al vostre diari. El partit s'emetrà en directe per ESPN, TV tancada i en directe Estrella+, en streaming.

PUBLICITAT

Consulta a continuació tots els partits de la primera ronda que tindrà lloc entre el 5 i el 7 d'agost:

• 07/08, 12:30h – West Ham x Manchester City – Estadi Olímpic de Londres

En el primer partit de la Premier League, l'Arsenal va obrir la temporada 2022/2023 amb una victòria per 2-0 sobre el Crystal Palace, en un partit fora de casa.

Just al debut de l'Arsenal, hi va haver un gol d'un brasiler. El davanter Gabriel Martinelli, de 21 anys, va obrir el marcador al minut 19 de la primera part.