Kroatien slår Marokko og indtager 3. pladsen i VM

Morrocos kom med alt, men afrikanernes beslutsomhed var ikke nok til at slå det kroatiske hold. Slutresultatet blev 2 x 1. Med sejren indtog det kroatiske hold tredjepladsen i verdensmesterskabet.

Panel 🔎

⚽ 12:XNUMX - Kroatien 2 x 1 Marokko 🔜

Kæmp om podiet 🏅

Det var en fantastisk kamp om podiet. Kroaterne begyndte at vinde, men afrikanerne jagtede scoringen og uafgjort 1-1 i første halvleg. Men inden første halvleg af kampen sluttede, scorede Kroatien et flot mål, uden chance for den marokkanske forsvarsspiller.

ANNONCER

Mere end 3. pladsen

For marokkanere og kroatere var lørdagens duel (17) meget mere end en tredjeplads. Kampen blev set som en finale.

Selv med nederlaget er Marokkos kampagne allerede historisk. Aldrig havde et afrikansk hold nået så langt i VM.

Kroaterne, nuværende andenpladser, gentog, hvad holdet gjorde i 98 World Cup, da de slog Holland og tog tredjepladsen. For træner Zlatko Dalic markerede det VM begyndelsen på en strålende bane for landet. Og denne lørdag gjorde de deres fans stolte igen.