Billedkreditter: AFP

Uden Cristiano Ronaldo slår Portugal Nigeria i en venskabskamp før VM

Selv uden stjernen Cristiano Ronaldo - der har gastritis - slog portugiserne nemt Nigeria 4-17, denne torsdag (XNUMX), i Lissabon, på tærsklen til deres tur til Qatar for at konkurrere i VM.

CARLOS COSTA / AFP

Europamestrene i 2016 åbnede scoringen mod nigerianerne efter en aflevering fra João Félix til Diogo Dalot, som efterlod bolden som en gave til Bruno Fernandes for at score kampens første mål i det 9. minut.

ANNONCER

Manchester United-midtbanespilleren tilføjede til scoringen med et straffespark. Kort efter at Emmanuel Dennis missede et straffespark til det afrikanske hold, scorede Gonçalo Ramos og João Mário de andre portugisiske mål.

Portugal får debut i VM næste torsdag (24) kl Gruppe H, mod Ghana, der eliminerede selve Nigeria i genrejsningen.

Efter det afrikanske hold skal portugiserne møde Uruguay, der eliminerede dem i ottendedelsfinalen af ​​VM 2018, og lukke gruppespillet mod Sydkorea.

ANNONCER

Og Cristiano Ronaldo?

Den 5-dobbelte Ballon d'Or-vinder led af gastroenteritis og blev udhvilet til torsdagens venskabskamp. I hans fravær stillede Fernando Santos med et par angribere dannet af André Silva og João Félix.

Udnyt den internationale pause, der åbnede i denne uge, Cristiano Ronaldo gav et eksplosivt interviewden, hvor han sagde, at han følte sig "forrådt" af Manchester Uniteds direktører og deres træner Erik ten Hag, og beskyldte dem for at ville holde ham væk fra den engelske klub.