Billedkreditter: AFP

VM venskabskampe: Mexico taber til Sverige, og Tyskland er ikke begejstrede

I venskabskampene op til VM tabte Mexico til Sverige, Tyskland slog et sløjt Oman, Argentina slog De Forenede Arabiske Emirater, Kroatien slog Saudi-Arabien med kun 1 mål og Polen besejrede Chile. Få mere at vide om venskabskampene, der fandt sted i onsdags (16).

Mexico vs Sverige

Udvalget af Mexico blev besejret af 2 den 1 i en venskabskamp i onsdags i Spanien, den sidste test for træner Gerardo Martinos hold inden VM. Målene kom først i anden halvleg. Det mexicanske hold dominerede handlingen i det meste af første halvleg, men blev overrasket af Sverige.

ANNONCER

Mexico rejser til Doha på torsdag og debuterer i VM den 22. november mod Polen, i gruppe C, som også omfatter Argentina og Saudi-Arabien.

Polen x Chile

Det polske hold besejrede Chile 1-0, med det eneste mål scoret af Krzysztof Piatek, i det 39. minut af anden halvleg.

Inden kick-off blev der holdt et minuts stilhed til minde om de to ofre for et missilstyrt på polsk territorium, midt i Ruslands invasion af Ukraine.

ANNONCER

Chile-holdet, som ikke kvalificerede sig til VM, dominerede store dele af spillet og havde fire klare chancer for at score, men det lykkedes ikke at få overtalt målmand Lukasz Skorupski.

Ved at satse på kontraangrebet lykkedes det polakkerne at lukke scoringen. EN Polen debut i VM den 22. november mod Mexico, pels Gruppe C, som også omfatter Argentina og Sydkorea.

Tyskland vs Oman

Baseret på kommentarerne på sociale medier var Tyskland ikke begejstrede: Med en diskret præstation slog det europæiske hold Oman 1-0. Niclas Füllkrug, Werder Bremens angriber, scorede det tyske mål i det 35. minut af anden halvleg.

ANNONCER

A Tyskland får debut i VM mod japanerne den 23. november. Bagefter møder de Spanien og Costa Rica i Gruppe E.

Argentina x De Forenede Arabiske Emirater

Billede: Ryan LIM / AFP

spillet af Argentina var dagens mest spændende: Det sydamerikanske hold slog De Forenede Arabiske Emirater 5-0 på Mohammed Bin Zayed Stadium i Abu Dhabi.

Målene blev scoret af Julián Álvarez, Ángel Di María (2x), Lionel Messi og Joaquín Correa.

ANNONCER

A Det argentinske hold debuterer ved VM den 22. november mod Saudi-Arabien i gruppe C, som også omfatter Mexico og Polen.

Kroatien vs Saudi-Arabien

Den nuværende andenplads i verden besejrede Saudi-Arabien 1-0 i onsdags (16). På et stadion med få fans i Riyadh scorede angriberen Andrej Kramaric kampens sidste mål, hvor Luka Modric, Ballon d'Or-vinder i 2018, spillede i 30 minutter.

Kroaterne er med VM's gruppe F sammen med Belgien, Canada og Marokko, deres modstander i debut den 23. november på Al-Ba stadionyt.

ANNONCER

Til gengæld er Saudi-Arabien debuterer den 21. november mod Argentina, pels Gruppe C, hvor Mexico og Polen også ligger.

Hvad kan du forvente i de næste par dage før VM?

VM starter næste søndag den 20. november med kampen mellem Qatar – konkurrencens værtsland – og Ecuador i gruppe A. Andre hold i gruppen, såsom Senegal og Holland, vil ikke have kampe før åbningen af ​​den store konkurrence. (Kaste)

Denne torsdag (17.) møder Iran Nicaragua i en venskabskamp, ​​der finder sted kl. 13 (Brasília-tid). Samtidig står Spanien over for Jordan i Amman.

Det portugisiske hold møder også Nigeria på torsdag (17.), men vil ifølge træner Fernando Santos være uden angriberen Cristiano Ronaldo, der har gastritis.

På fredag ​​(18) er der Serbien vs Bahrain. Verdensmesteren, Frankrig, følger Brasiliens plan og får først kampe til VM.