Billedkreditter: AFP

Tyskland spiller uafgjort med Spanien og forbliver i live i konkurrencen; få mere at vide om den 8. dag af VM

Efter 185 minutter tog Costa Rica-holdet sit første skud på mål i VM og slog Japan. Følg alt, hvad der sker på denne 8. dag af mesterskabet her på Curto Nyheder.

🔎 PANEL 🔎

⚽ 07h — Japan 0 x 1 Costa Rica

⚽ 10 – Belgien X 0 2 Marrocos

⚽ 13 — Kroatien X 4 1 Canada

⚽ 16:XNUMX — Spanien X 1 1 Tyskland

FØRSTE MÅLSKUD 🇨🇷

Efter 185 minutter tog Costa Rica-holdet sit første skud på mål i VM og slog Japan Midtbanespilleren Fuller udnyttede holdets første – og eneste – chance indtil videre og garanterede Costa Ricas sejr.

ANNONCER

SYG BARE HJEMMEN 🇲🇦

Marokko skifter målmand mod Belgien efter at have spillet hymnen. Bono følte smerte under opvarmningen, sang hymnen, men gik ikke til kampen.

Marokkos sejr har Klonen og hån mod den "belgiske generation"

Brasilianere fejrer sejren, der fik marokkanerne til at overhale Belgien i gruppe F.

ANNONCER

BIEBER UDVALG 🇨🇦

Canada begyndte at vinde, men det kroatiske hold vendte kampen og endte med at vinde VM-duellen i 2022 4-1. I netværkene bad brasilianerne Justin Bieber om at forstærke det canadiske hold.

FØRSTE MÅL OG ELIMINERING 🇨🇦

Alphonso Davies scorede Canadas første mål i VM-historien, desværre endte holdet elimineret efter at have tabt til Kroatien.

Ronaldo sender åbent brev til Neymar: "Kom stærkere tilbage" 🇧🇷