Billedkreditter: Reproduktion

Brasilien afslutter pre-VM-cyklussen med god fodbold og en kamp over Tunesien i Paris

Det brasilianske holds sidste kamp før VM i Qatar bød på udvisning, forvirring, en banan smidt på banen, mange mål og en flot præstation fra Brasilien. På Parc des Princes i Paris, fyldt med tunesere, slog Brasilien Tunesien 5-1 i tirsdags, og afsluttede med succes deres tur til Frankrig og afsluttede pre-VM-cyklussen på en høj note.

Raphinha havde en strålende aften, med to mål, Richarlison fandt også nettet, Neymar gjorde hvad der blev forventet af ham, guidede holdet med assists, driblinger og et mål, og Pedro lukkede scoringen og udnyttede chancen han fik i finalen scene.

ANNONCER

Den mere konservative teoretiske formation, som Tite valgte, med to midtbanespillere og Paquetá som playmaker, var stadig offensiv.Brasilien viste rapport, forstod hinanden på banen og dominerede tuneserne i en stor del af duellen. Han var overlegen, især i første halvleg, hvor han fandt nettet fire gange.

Raphinha åbnede scoringen med et smukt hovedstød efter Casemiros indkast. Tunesien udlignede kort efter, også i toppen, med Talbi, men det var alt, hvad det afrikanske hold gjorde i den indledende fase. Målet fik stadionet, der var fyldt med tunesere, til at eksplodere, men det var endda godt for Tites hold, som lagde bolden på jorden, genvandt kontrollen over spillet og scorede tre mål på 20 minutter.

Raphinha serverede Richarlison, som udnyttede et mislykket forsøg fra det rivaliserende forsvar til at skabe en offsidelinje. Nummer 9 dominerede og skød under målmanden. I endnu et tilfælde af racisme kastede en fan en banan på banen, mens brasilianerne fejrede det.

ANNONCER

Brasilien overvandt racisme og rivalen med talent og kompetence Neymar scorede det tredje med et straffespark, som han tog med ekstrem klasse, som det er hans vane. Jaget på banen forårsagede tallet 10 udvisningen af ​​forsvarsspilleren Bronn, som begik en hård fejl på den brasilianske stjerne. Raphinha, i storform, vendte sejren til en runde ved at score den fjerde med et smukt lavt skud uden for området.

Tite indikerede, at han ville give Pedro muligheden, og det gjorde han. Centerforwarden gik ind i anden halvleg, bevægede sig, deltog aktivt i angrebsspillene og udnyttede den chance, træneren gav ham ved at score et flot mål og fuldende et spil, der involverede Vini Jr. og Neymar.

Pedro var hovedpersonen i anden halvleg og den gode nyhed for Tite, idet han fik point med træneren mindre end to måneder før VM. Efter at have scoret det femte mål kogte Brasilien kampen op, som de havde gjort mod ghaneserne. De blev ikke truet af tuneserne, med én mindre, og bevarede deres fordel med lethed.

ANNONCER

Brasilien vender først tilbage på banen den 24. november, datoen for debut i VM mod Serbien. Listen over 26 atleter, der skal konkurrere i turneringen i Qatar i jagten på den sjette stjerne, bliver offentliggjort den 7. november.

FICHÃO

BRASILIEN 5 X 1 TUNISIEN

BRASILIEN – Alisson; Danilo, Marquinhos (Ibañez), Thiago Silva og Alex Telles (Renan Lodi); Casemiro, Fred (Rodrygo) og Lucas Paquetá (Vini Jr); Raphinha (Antony), Neymar og Richarlison (Pedro). Træner: Tite.

TUNISIEN – Dahmen; Dräger (Valery), Talbi, Bronn og Ben Ouanes; Skhiri, Chaaleli (Khazri), Laïdouni og Slimane (Sliti); Jaziri (Ghandri) og Msakni (Khenissi). Træner: Jalel Kadri.

ANNONCER

MÅL – Raphinha, på 10 og 39, Talbi, på 17, Richarlison, på 18 og Neymar, på 28 minutter af første halvleg; Pedro, på 28 af den anden.