gult AFP-omslag

Brasilien taber til Israel i forlænget spilletid og er ude af U20-VM

Brasilien blev elimineret i kvartfinalen ved U20-VM i lørdags (3), efter at være blevet besejret af Israel 3-2 i forlænget spilletid, efter uafgjort 1-1 i normal tid.

Det israelske hold var en hård modstander fra start til slut for Seleção, som først åbnede scoringen 11 minutter inde i anden halvleg med Marcos Leonardo, en af ​​turneringens topscorer med fem mål.

ANNONCER

Men fordelen holdt ikke længe. Som 15-årig forlod Anan Khalaili alt det samme.

Med lighed i ordinær tid gik kampen i forlænget spilletid, og i det første minut bragte Matheus Nascimento Brasilien i front, men to minutter senere udlignede Hamza Shibli igen for Israel.

I pausetiden af ​​første halvleg af forlænget spilletid driblede David Turgeman forbi Jean Pedroso og Douglas inde i området og skød forbi målmand Kaique for at score det israelske sejrsmål.

ANNONCER

På sidste strækning missede Israel stadig to straffespark i træk. I den første reddede Kaique Ilay Madmons anklage; i den anden slog Ahmad Ibrahim ud.

* Teksten i denne artikel er delvist genereret af kunstig intelligensværktøjer, avancerede sprogmodeller, der hjælper med at forberede, gennemgå, oversætte og sammenfatte tekster. Tekstindtastninger blev oprettet af Curto Nyheder og svar fra AI-værktøjer blev brugt til at forbedre det endelige indhold.
Det er vigtigt at fremhæve, at AI-værktøjer kun er værktøjer, og det endelige ansvar for det offentliggjorte indhold ligger hos Curto Nyheder. Ved at bruge disse værktøjer ansvarligt og etisk er vores mål at udvide kommunikationsmulighederne og demokratisere adgangen til kvalitetsinformation.