Billedkreditter: AFP

Selv med en mindre slår Athletico-PR Palmeiras i den første kamp i Libertadores semifinale

Athletico-PR slog Palmeiras 1-0 denne tirsdag på Arena da Baixada i Curitiba i den første kamp i Copa Libertadores semifinalen, takket være et mål fra Alex Santana i første halvleg. Palmeiras, mester i de sidste to udgaver af den kontinentale turnering, mærkede fraværet på grund af udelukkelse på midtbanen af ​​Gustavo Scarpa og Danilo og var kun overlegne i kampens sidste stykke, hvor hjemmeholdet spillede med 10 på grund af udvisningen. af Hugo Mora .

Alex Santana, der udnyttede en assist fra unge Vitor Roque i det 22. minut, gav 'Furacão' sejren og afsluttede Palmeiras' løb på 20 kampe uden at tabe som besøgende i Libertadores, en konkurrencerekord og det kontinentale ubesejrede løb. denne sæson efter 13 kampe.

ANNONCER

Med resultatet er Palmeiras tvunget til at vinde hjemme næste tirsdag, hvis de vil spille i turneringens tredje finale i træk, mens uafgjort er nok til, at Athletico vender tilbage for at spille i en Libertadores-finale, noget de først gjorde i 2005, da de tabte til São Paulo.

Skubbet af fansene vågnede hjemmeholdets spillere som minutterne gik og begyndte at nærme sig Wevertons mål.

Gustavo Gómez, i det 14. minut, scorede næsten et selvmål efter at have clearet et indlæg fra venstre fra Hugo Moura, men Weverton, meget opmærksom, formåede at undgå målet.

ANNONCER

Uden midtbanespilleren Gustavo Scarpa, deres bedste spiller i år, og heller ikke unge Danilo, var Palmeiras' midtbane slemt vansiret, noget som Athletico-midtbanespillerne, mindre tekniske og mere solide, vidste at udnytte til at påtvinge sig selv.

I det 22. minut slog Khellven ind fra højre, Murilo headede den af ​​og bolden faldt til unge Vitor Roque, som dominerede og leverede en assist til Alex Santana, som kun behøvede at skubbe bolden ind i nettet for at score sin første mål med Hurricane-trøjen.

Målet opmuntrede holdet fra Paraná, som gik på jagt efter det andet, mens Palmeiras forsøgte at overraske med hurtige kontraangreb.

ANNONCER

Verdão truede ikke igen før i det 42. minut, da López headede et indlæg fra venstre fra Rony, der ramte stolpen.

Få minutter senere fik den forsvarende mester endnu et hårdt slag, da Raphael Veiga, en af ​​deres hovedspillere, blev skadet og måtte forlade banen.

Balancen sluttede i det 69. minut, da Hugo Moura modtog et andet gult kort og blev udvist. Med en spiller mere gik Palmeiras til angreb, selvom de kun var i stand til at destabilisere med langdistanceskud og dødbolde, mod et meget velplaceret forsvar.

ANNONCER

Få minutter senere var det Athletico-PR-træneren, Luiz Felipe Scolari, der også endte med at blive udvist på grund af sine klager.

To skud uden for feltet af Gabriel Menino, som Bento reddede, og et bagspil fra Rony, som hjemmeholdets målmand reddede, var de bedste chancer for Palmeiras, hvis uophørlige pres i slutminutterne ikke blev belønnet.

Efter at have kvalificeret sig til semifinalen i en heroisk straffesparkskonkurrence hjemme mod Atlético-MG, klynger Alviverde sig nu igen til Allianz Arenas magi for at besejre næste tirsdag holdet fra Paraná, der i Brasileirão allerede besejrede Palmeiras i São Paulo 2-0.

ANNONCER

Den, der går videre, vil konkurrere i den store finale i Guayaquil mod vinderen af ​​den anden semifinale, mellem argentinske Vélez Sarfield og Flamengo.