Afsluttende major
Billedkreditering: Reproduktion / PGL

Outsidere er Major 2022-mestre

Outsidere slog Heroic i Major-finalen. Counter Strike (CS:GO) mesterskabet fandt sted i Rio de Janeiro og sluttede i søndags (14).

Dzhami "James russiske hold, Outsiders, var den store mester i IEM Major Rio 2022 mod Heroic. Det russiske hold, som startede turneringen i Challengers Stage, den indledende fase af tvisten, nåede finalen og blev i det afgørende opgør mod Danish Heroic mestre med 2 maps til 0.

ANNONCER

Outsiders vandt US$500-præmien, mens den besejrede Heroic vandt US$170. Holdet, der blev nummer to, var det samme, som eliminerede brasilianske FURIA i semifinalen.

En sidste

Reproduktion / ESL

Spillet startede med bedst-af-tre-serien, et kort valgt af Outsiders, der spillede som terrorister. Duellen var afbalanceret og endte med 8×7 til holdet, der vandt finalen. Da der var en vending af sider, vandt Outsiders igen, men denne gang 16×12.

Det andet kort blev valgt af Heroic, men holdet lykkedes ikke. Udefrakommende blev vasket ud af 12×3. Da de vendte om, tabte de kun to point og efterlod dem 16-5. Dermed blev The Outsiders mestre i Majoren.

ANNONCER

Dette var første gang, at holdet blev mester i Majoren. Danskerne, fra Heroic, var heller aldrig nået til en finale. Dette var altså en finale med mange førstepladser, inklusive den første i Brasilien.