gult AFP-omslag

Palmeiras slår Barcelona de Guayaquil i Grupo Libertadores

Palmeiras besejrede Barcelona de Guayaquil 2-0 i Ecuador i onsdags, i tredje runde af gruppe C i Copa Libertadores.

Med sejren ligger 'Verdão' på andenpladsen i gruppen med de samme seks point som Bolívar, der har bedst på målforskel (+5 mod +1).

ANNONCER

I åbningen af ​​runden slog det bolivianske hold Paraguays Cerro Porteño i Asunción med 4-0.

São Paulo-holdet åbnede scoringen i slutningen af ​​første halvleg med Raphael Veiga, der tog et straffespark (45'+3), efter at målmand Víctor Mendoza væltede angriberen Rony i området.

Palmeiras' anden kom lige efter pausen, hvor den paraguayanske forsvarsspiller Gustavo Gómez dukkede op ved den anden stolpe for at heade i nettet efter et hjørnespark (47′).

ANNONCER

Solitaire spil

'Verdão' begyndte at satse på kontraangreb og udnyttede Ronys og Dudus hurtighed foran, men løb ind i Mendozas forsvar i første halvleg.

Anført af den uruguayanske topscorer Agustín Rodríguez og udnyttede hjemmebanefordelen formåede Barcelona at være mere offensive og afsluttede mere i de første minutter, men lidt skræmte målmand Weverton.

Før denne onsdags kamp havde Guayaquil-holdet ni sejre og et nederlag i deres seneste ti hjemmekampe i Libertadores.

ANNONCER

Efter det indledende pres dominerede Palmeiras gradvist kampen og åbnede nærmest scoringen i det 33. minut med Ronys skud, som det ecuadorianske forsvar reddede på stregen.

I anden halvleg, der allerede vandt 2-0, var det brasilianske hold mere effektive og klarede resultatet uden at blive bange.

I næste runde af gruppe C besøger Palmeiras Cerro Porteño i Paraguays hovedstad, den 25. maj, og en sejr kan efterlade São Paulo-holdet med den ene fod i ottendedelsfinalen.

ANNONCER

Til gengæld vil Barcelona gå til La Paz højde for at møde Bolívar den 23.

Datablad:

Copa Libertadores 2023 – Gruppe C – Tredje runde

Barcelona – Palmeiras 0 – 2

Stadion: Monumental (Guayaquil)

Dommer: Andrés Rojas (COL)

Mål:

Palmeiras: Raphael Veiga (45'+3 straf) og Gustavo Gómez (47')

Gule kort:

Barcelona: Pineida (36′) og Rodríguez (80′)

Palmeiras: Rony (20′), Luan (33′) og Raphael Veiga (45'+5)

Opstillinger:

Barcelona: Víctor Mendoza – Pedro Velasco (Segundo Portocarrero, 73′), Carlos Rodríguez, Lucas Sosa, Mario Pineida – Janner Corozo (Francisco Fydriszewski, 61′), Leonai Souza, Damián Díaz (Gabriel Cortez, 73′), Fernando Gaibor Christian Ortiz (Adonis Preciado, 46′) – Agustín Rodríguez (Jonathan Bauman, 61′). Træner: Fabián Bustos.

ANNONCER

Palmeiras: Weverton – Mayke, Gustavo Gómez, Murilo (Luan, 29′), Piquerez – Artur (Rafael Navarro, 80′), Gabriel Menino, Raphael Veiga, Zé Rafael, Dudu (Breno Lopes, 72′) – Rony (Gustavo Garcia) , 79′). Træner: Abel Ferreira.

* Teksten i denne artikel er delvist genereret af kunstig intelligensværktøjer, avancerede sprogmodeller, der hjælper med at forberede, gennemgå, oversætte og sammenfatte tekster. Tekstindtastninger blev oprettet af Curto Nyheder og svar fra AI-værktøjer blev brugt til at forbedre det endelige indhold.
Det er vigtigt at fremhæve, at AI-værktøjer kun er værktøjer, og det endelige ansvar for det offentliggjorte indhold ligger hos Curto Nyheder. Ved at bruge disse værktøjer ansvarligt og etisk er vores mål at udvide kommunikationsmulighederne og demokratisere adgangen til kvalitetsinformation.