Premier League, 30 år: se, hvor du kan se kampen mellem Everton og Chelsea

Premier League begyndte i fredags (5), det engelske fodboldmesterskab, der fejrer 30 års eksistens i dets nuværende format. For mange mennesker, især spillerne på vagt, er det den mest omstridte turnering i verden. Nu er det nok at gå i stå og se, hvor du kan se kampen mellem Everton og Chelsea:

Kampen finder sted denne lørdag (6) kl. 13:30 (Brasília-tid), for første runde af det engelske mesterskab. Tag det nu og skriv det ned i din dagbog. Kampen sendes live på ESPN, på lukket tv og på Stjerne +, i streaming.

ANNONCER

Se alle kampene fra den første runde, der finder sted mellem 5. og 7. august nedenfor:

• 07/08, 12:30 – West Ham x Manchester City – London Olympic Stadium

I den første Premier League-kamp åbnede Arsenal sæsonen 2022/2023 med en 2-0-sejr over Crystal Palace, i en udekamp.

Lige ved Arsenals debut var der et mål fra en brasilianer. Angriberen Gabriel Martinelli, 21 år, åbnede scoringen i det 19. minut af første halvleg.