Billedkreditter: AFP

São Paulo eliminerer Atlético-GO på straffe og afgør Sudamericana efter 10 år

Ti år efter deres sidste internationale titel, netop Copa Sudamericana, skal São Paulo endelig igen konkurrere om en kontinental titel. Denne torsdag, i den anden del af turneringens semifinale, lykkedes det holdet at slå Atlético-GO 2-0 og tog beslutningen til straffe. I anklagerne var han mere effektiv og sikrede sig med 4-2.

Nu vil São Paulo have lidt over tyve dage til at forberede sig på beslutningen i en enkelt kamp planlagt til 1. oktober mod Independiente del Valle, fra Ecuador. Kampen spilles på Mario Alberto Kempes stadion i Córdoba, Argentina.

ANNONCER

Kampen startede som alle São Paulo-fans drømte om. Med stor intensitet lod træner Rogério Cenis hold ikke Atlético-GO ånde i de første minutter og holdt et meget stærkt tempo, indtil de åbnede scoringen. Holdet spillede bolden godt, i fart og med spillerne i bevægelse uden at stoppe. Nestor dukkede op i området i hvert spil, og Luciano lavede den første kamp, ​​så snart Atlético-GOs bold kom ud.

Efter fire minutter genvandt São Paulo straks bolden i angrebsfeltet. Efter et indlæg fik Goiás-forsvaret klaret den dårligt, Luciano tog riposten og skød hårdt på mål. Renan formåede at redde bolden, men på riposten dukkede Patrick op alene og scorede i et tomt mål.

Målet fik Morumbi til at eksplodere. Skubbet af fansene fortsatte São Paulo med at knuse Atlético-GO, som ikke var i stand til at forlade sit forsvarsfelt. Klokken 11 havde Luciano overskuddet i kanten af ​​området, dominerede og skød hårdt med venstre, men Renan palmede den væk.

ANNONCER

Da Pablo Maia erstattede den skadede Gabriel, satte São Paulo efter 20 minutter endelig farten lidt ned, og Atlético-GO kunne trække vejret lidt. Men alligevel, med hurtige berøringer og en masse fart på siderne af banen, fortsatte Cenis hold med at skabe gode chancer og led af manglende mål – der var mindst fem spildte muligheder, de fleste af dem af argentineren Calleri.

Støttet af fansene vendte São Paulo tilbage til anden halvleg og lagde et stort pres på modstanderen. Holdet kom meget farligt ind fem gange på ti minutter. Da angsten begyndte at overtage Morumbi, besluttede Patrick sig igen. I det 17. minut modtog Alisson bolden til højre og krydsede ind i området - nummer 3 kom foran bagspilleren Dudu og scorede målet, hvilket garanterede scoringen, der tog afgørelsen til straffespark.

São Paulo havde stadig nogle chancer til at score den tredje, men var ikke i stand til at undgå straffe. Under sparkene stoppede Luciano målmand Renan, men Baralhas og Léo Pereira tabte til Atlético-GO. Reinaldo, Calleri, Igor Vinícius og Galoppo De fik ret og satte São Paulo i finalen i Copa Sudamericana, hvor holdet skal kæmpe om sin anden titel.

ANNONCER

FICHÃO

SÃO PAULO 2 (4)

SÃO PAULO – Felipe Alves; Igor Vinícius, Diego, Léo og Reinaldo; Gabriel (Pablo Maia), Rodrigo Nestor (Talles), Alisson (Galoppo) og Patrick (Juan); Calleri og Luciano. Træner: Rogério Ceni.

ATLÉTICO-GO: Renan; Dudu, (Hayner), Wanderson, Klaus og Jefferson; Baralhas, Marlon Freitas, Edson Fernando (Shaylon) og Jorginho (Léo Pereira); Wellington Rato og Churín (Ricardinho). Træner: Eduardo Baptista.

MÅL – Patrick, 4 minutter inde i første halvleg og 17 minutter inde i anden. Straffe konverteret: Reinaldo, Calleri, Igor Vinícius og Galoppo for São Paulo og Wellington Rato og Shaylon for Atl´[etico-GO.