Billedkreditter: AFP

São Paulo taber til Atlético-GO i det sydamerikanske

En katastrofal præstation, inklusive en udvisning i første halvleg og fiaskoer fra Jandrei og Diego Costa, satte São Paulos drøm om at hævde Copa Sul-America-titlen i 2022 i fare. I Goiânia betalte Rogério Cenis hold dyrt for hans fejl torsdag aften og tabte til Atlético-GO 3-1, i den første kamp i konkurrencens semifinale

For at gå videre til afgørelsen skal holdet nu slå Goiás-holdet med tre mål i returkampen, der er planlagt til den 8., i Morumbi. São Paulos sejr med to mål tager afgørelsen til straffespark.

ANNONCER

Rogério Ceni valgte at starte kampen med tre forsvarsspillere og en lettere midtbane. Tanken var at stramme Atlético-GOs boldflow og forsøge at skabe muligheder for at løse kampen i første halvleg.

På den anden side havde holdet fra Goiás debut af Eduardo Baptista, der var ansvarlig for holdet, og erstattede den fyrede Jorginho. Med lidt tid til at arbejde bevarede han holdets base og søgte angreb ved hurtigt at udveksle afleveringer.

Og sådan åbnede hjemmeholdet scoringen, kun ti minutter inde i kampen. I en grotesk markeringsfejl af São Paulo spillede Marlon Freitas hurtigt til Dudu på højre fløj. Bagspilleren gik til grundlinjen og krydsede lige nok til, at Jorginho lige afledte den i mål og fik Atlético-fansene til at fejre.

ANNONCER

São Paulo, der, indtil de indkasserede målet, spillede en god kamp, ​​reorganiserede sig hurtigt og nåede uafgjort kort efter - også udnyttet en modstanders fejl.

Midtbanespilleren Edson Fernando gik for at få bolden i forsvaret og efterlod den domineret indtil midtbanen. Han rørte ikke og endte med at blive afvæbnet af Reinaldo. Bolden faldt til Rodrigo Nestor, der fra kanten af ​​feltet til venstre lagde bolden på kryds og tværs, så Luciano headede bolden forbi målmand Renan og fik udlignet.

I et afbalanceret spil kan enhver fejl være fatal. Som 31-årig lavede Igor Gomes en dum fejl på Jorginho, idet han holdt Atlético-GO-spilleren ved trøjen. Som 39-årig rodede midtbanespilleren igen – han tacklede Edson Fernando med overdreven kraft, modtog et andet gult kort og endte med at blive sendt af banen.

ANNONCER

Udvisningen fik Rogério Ceni til at afvikle sit plan med tre forsvarsspillere i første halvleg - med to udskiftninger før pausen sendte São Paulo-træneren Welington og Patrick på banen. Ceni placerede holdet med fire forsvarsspillere og fire atleter på midtbanen, hvilket kun efterlod Calleri som angriber - problemet er, at han ikke genopbyggede sektoren med en anden midtbanespiller.

Med én mindre blev det endnu sværere

Anden halvleg startede med, at Atlético-GO forsøgte at hævde fordelen ved at have en spiller mere på banen. Med påvirkning på midtbanen bevarede holdet bolden, men nåede den ikke effektivt. Eduardo Baptista lavede en ændring, der gjorde hans hold meget mere offensivt, og satte angriberen Shaylon på banen, og han blev hurtigt belønnet for det.

Indtil elleve minutter inde ankom Goiás-holdet igen fra højre. Marlon Freitas rykkede hurtigt frem og krydsede lavt ind i området. Jandrei strakte sig ud og formåede at misse bolden, som prellede af på Diego Costa og efterlod Shaylo, der sad på gulvet, til lige at skubbe den ind i det tomme mål - 2 til 1 Atlético-GO.

ANNONCER

São Paulo kunne ikke nå Renans mål med nogen fare, og roligt ankom Atlético-GO altid med fare. Med sine 32 nåede holdet fra Goiás det tredje mål. Léo Pereira modtog den til venstre og passerede som han ville af Diego Costa, gik ind i området og rørte ved Jandreis udgang for at forstørre.

São Paulo vil have en uge til at reorganisere sig for at forsøge at gå videre til finalen - en eliminering mod Atlético-GO vil være en katastrofe for holdet.