Kroaziak Marokori irabazi dio eta Munduko Kopan 3. postua lortu du

Morrocos denarekin etorri zen, baina afrikarren erabakitasuna ez zen nahikoa izan Kroaziako taldea irabazteko. Azken puntuazioa 2 x 1 izan zen. Garaipenarekin, Kroaziako taldeak hirugarren postua lortu zuen munduko txapelketan.

Panela 🔎

⚽ 12:XNUMXetan - Kroazia 2 x 1 Maroko 🔜

Borrokatu podiumerako 🏅

Podiumerako borroka bikaina izan zen. Kroaziarrak irabazten hasi ziren, baina afrikarrek markagailuaren atzetik jo zuten, lehen zatian 1-1 berdinduz. Baina partidaren lehen zatia amaitu baino lehen, Kroaziak gol bikaina sartu zuen, atzelari marokoarrarentzat aukerarik gabe.

PUBLIZITATEA

3. postua baino gehiago

Marokoar eta kroaziarrentzat, larunbat honetako duelua (17) hirugarren postu bat baino askoz gehiago izan da. Partida final bat bezala ikusi zen.

Porrotarekin ere, Marokoren kanpaina historikoa da dagoeneko. Inoiz ez zen Afrikako talderik hain urrun iritsi Munduko Kopa.

Kroaziarrek, egungo txapeldunordeak, 98ko Munduko Kopan taldeak egindakoa errepikatu zuten, Herbehereak irabazi eta hirugarren postua lortu zutenean. Zlatko Dalic entrenatzailearentzat, Munduko Kopa hark herrialderako ibilbide bikainari hasiera eman zion. Eta larunbat honetan, bere zaleak harro jarri dituzte beste behin.