Brabas do Timão irabazten du eta bi aldiz Superkopako txapeldun bihurtu da

Emakumezkoen Superkopako bi aldiz txapelduna, Corinthiansek erraz irabazi dio Flamengo igande goizean (12). Tamires, bitan, eta Milene, bitan ere, São Paulo taldeko Brabasek 4-1 irabazi zion Flamengori.Talde beltzaren ohorezko gola Daianerena izan zen.

Hasieratik sakatuz eta partidako lehen minutua baino lehen gol batekin, hiru goleko abantaila hartu zuen Corinthiansek atsedenaldira. Neo Química Arena beteta zegoela, Timãoko neskek ez zuten Flamengoren jabe egin eta sekulako porrota lortu zuten.

PUBLIZITATEA

Brabas do Timão thrashing eta bi aldiz Superkopako txapeldun bihurtu (Twitter Erreprodukzioa. Argazkia: Rodrigo Gazzanel / Ag. Corinthians)

Brabasek, Corinthians meategiak ezagutzen diren bezala, bi titulu ditu orain lehiaketan. São Pauloko taldea da 2022an hasi zen Superkopa irabazi duen bakarra.

Gaurko garaipenarekin, São Pauloko taldeak 500 R$ irabazi ditu sarietan. Flamengo txapeldunordeak 300 R$ eraman ditu Rio de Janeirora.