Irudi-kredituak: AFP

Alemaniak Espainiarekin berdindu eta bizirik jarraitzen du lehian; jakin gehiago Munduko Kopako 8. jardunaldiari buruz

185 minuturen buruan, Costa Ricako selekzioak bere lehen jaurtiketa atera zuen Munduko Kopan eta Japoniari irabazi zion. Jarraitu hemen txapelketako 8. jardunaldi honetan gertatzen den guztia. Curto News.

🔎 PANELA 🔎

⚽ 07h — Japonia 0 x 1 Costa Rica

⚽ 10:XNUMX — Belgika 0 2 x Hegoafrika

⚽ 13:XNUMX — Kroazia 4 1 x Canada

⚽ 16:XNUMX — Espainia 1 1 x Alemanian

LEHENENGO GOLA JARDUERA 🇨🇷

185 minuturen buruan, Costa Ricako taldeak lehen jaurtiketa egin zuen Munduko Kopan, eta Japoniari irabazi zion.Fuler erdilariak taldearen lehen aukera –eta bakarra– baliatu zuen Costa Ricaren garaipena bermatuz.

PUBLIZITATEA

ERESERKIA Abestu besterik ez 🇲🇦

Marokok atezaina aldatzen du Belgikaren aurka ereserkia jo ostean. Bonok mina sentitu zuen beroketan, ereserkia abestu zuen, baina ez zen partidara joan.

Marokoren garaipenak The Clone eta "belgikar belaunaldiaren" iseka ditu

Brasildarrek F multzoan marokoarrek Belgika gainditu zuten garaipena ospatzen dute.

BIEBER SELEKZIOA 🇨🇦

Kanada irabazten hasi zen, baina Kroaziako taldeak partidari buelta eman eta 2022ko Munduko Kopako duelua 4-1 irabazi zuen azkenean.Sareetan, brasildarrek Justin Bieberi Kanadako taldea indartzeko eskatu zioten.

LEHENENGO HELBURUA ETA KAPABIDEA 🇨🇦

Alphonso Daviesek Kanadaren lehen gola sartu zuen Munduko Kopako historian, tamalez taldea kanporatuta geratu zen Kroaziaren aurka galdu ostean.

Ronaldok gutun irekia bidali dio Neymarri: "Itzuli indartsuago" 🇧🇷

Ronaldo aurrelari ohiak, 'Fenomenoak', igande honetan (27) nahi izan du Neymar eskuineko orkatilan izandako lesiotik "indartsu" itzultzea, eta, oraingoz, Brasilgo multzoen faseko azken bi partidetatik kanpo utzi du. Munduko Kopa, Qatar.