AFP estalki horia

Brasilek luzapenean galdu du Israelen aurka, eta 20 azpiko Munduko Kopatik kanpo geratu da

Brasil kanporatua izan da larunbat honetan (20) 3 Sub3ko Munduko Kopako final-laurdenetan, luzapenean Israelek 2-1 irabazi ostean, ohiko denboran 1-XNUMX berdindu ostean.

Israelgo taldea aurkari gogorra izan zen hasieratik amaierara Seleçãorentzat, bigarren zatia hasi eta 11 minutura bakarrik ireki baitzuen markagailua Marcos Leonardorekin, txapelketako goleatzaile nagusietako bat bost golekin.

PUBLIZITATEA

Baina abantailak ez zuen asko iraun. 15 urterekin, Anan Khalaili-k dena berdin utzi zuen.

Arauzko denboran berdinduta, luzapenera joan zen partida eta lehen minutuan Matheus Nascimentok berriro aurretik jarri zuen Brasil, baina bi minutu geroago Hamza Shiblik berriro berdindu zuen Israelen alde.

Luzapeneko lehen zatiko geldiketan, David Turgemanek Jean Pedroso eta Douglas gainditu zituen area barruan eta Kaique atezaina gainditu zuen Israelgo garaipenaren gola sartzeko.

Azken txanpan, Israelek oraindik jarraian sartutako bi penalti huts egin zituen. Lehenengoan, Kaiquek Ilay Madmonen kargua salbatu zuen; bigarrenean, Ahmad Ibrahim kanporatu zuen.

Irakurri ere:

* Artikulu honen testua, neurri batean, adimen artifizialeko tresnek sortu dute, azken belaunaldiko hizkuntza ereduek testuak prestatzen, berrikusten, itzultzen eta laburtzen laguntzen dutenak. Testu-sarrerak sortu ditu Curto Azken edukia hobetzeko AI tresnen albisteak eta erantzunak erabili ziren.
Garrantzitsua da azpimarratzea AI tresnak tresnak besterik ez direla eta argitaratutako edukiaren azken erantzukizuna Curto Berriak. Tresna hauek arduraz eta etikoki erabiliz, gure helburua komunikazio aukerak zabaltzea eta kalitatezko informaziorako sarbidea demokratizatzea da.