Corinthiansek Inter irabazi du eta Brasilgo Emakumezkoen Superkopako finalera doa

Emakume hauek ikuskizuna ematen ari dira Superkopan! Ostegun honetan (9), Corinthians emakumezkoen futbol taldeak txapelketako finalean bere presentzia bermatu du Internacional 2-1 menderatu ostean Timãoko "Brabas" Flamengo jokalariak izango ditu aurkari, datorren igandean (12), titulu bila.

Finalean Corinthiansek jokalari gorri-beltzei irabazi badizkie, du Corinthians iaz lehen edizioa izan zuen lehiaketako bigarren txapelketara iritsiko da.

PUBLIZITATEA

Ostegun honetako Interren aurkako partidak (9) golik gabeko hasiera izan du, baina markagailua Timãoko jokalariek ireki dute bigarren zatiko 13. minutuan, Gabi Portilho eskuin hegalean nagusitu eta Dianyren erdiraketa egin duenean, lehen aldiz jotzeko.

24 urterekin, Parque São Jorge taldeak abantaila handitu zuen, Tamiresek trebetasun handiz penaltia egin zuenean.

39 urterekin Priscilak oraindik ordaindu zituen Gurias Coloradas. Hala ere, Corinthiansek azken txanpara arte kudeatu zuen partida sailkatzeko.

(Iturria: Agência Brasil)