Flamengok Vélezi irabazi dio Pedroren gauean eta Libertadoresko finaletik gertu dago

Gau ezin hobea izan du Flamengok asteazken honetan, Buenos Airesen, José Amalfitani estadioan, non Pedrok distira egin eta hiru gol sartu baitzituen Vélez Sarsfieldi 4-0eko garaipena lortzeko, Liberatorsen finalerdietako lehen itzulirako balio duen partidan. kopa. Argentinako lurretan izandako garaipen baketsuaren beste gola Everton Ribeirok sartu zuen. Inork ez al du Mengão gehiago eusten?

Zein gaua! Dorival Júnior-ek zuzentzen duen taldeak garaitu gabe jarraitzen du txapelketa kontinentalean, finalean postu bat ziurtatzeko oso gertu. Vélezekin elkarretaratzea datorren asteazkenean izango da, Maracanãn, eta Argentinako taldeak lau golengatik irabazi beharko du erabakia penaltietara eramateko. Zuzenean aurrera egiteko, bost gol edo gehiagoko abantaila bilatu beharko duzu.

PUBLIZITATEA

Ikusi hemen momenturik onenak (ge)

Flandriako eraso estuak ukitu gabeko defentsarekin topo egin zuen eta denborarekin gero eta galduago utzi zuen. Vélezek akats asko egin zituen hasieratik, baloia pasatzetik markara arte, eta bisitariak oso eroso sentitzea ahalbidetu zuen. Erasoko sektorean, Argentinako selekzioak Máximo Perrone erdilari gazteari faltan bota zion, denboraldiko puntu garrantzitsuenetako bat, eta arazo gutxi eman zizkion talde gorri-beltzari.

Etxekoen lehen eraso onean, Santosek Jansonen jaurtiketa arriskutsua eragotzi zuen. Handik gutxira, 31. minutuan, Flamengok erantzun zuen Pedrorekin markagailua irekiz, areara libre agertu zen Velezen defentsa huts berria aprobetxatuz, eta Léo Pereira atzelariak egindako erdiraketa on bat desbideratu zuen.

Berdinketa ia beranduago iritsi zen, Orellanok jaurtiketa libre bat egin eta zutoina jo zuenean, baina Flamengo zaleek ez zieten utzi aurkariak mugimenduarekin hunkitzen. 45ean, Gabigolek João Gomesen baloia jaso zuen area barruan eta lehen pase ederra egin zion Everton Ribeirori bigarren gola sartzeko.

Brasilgo nagusitasunak bigarren zatian jarraitu zuen. Zelai erdian ondo antolatuta, Thiago Maia eta João Gomes erdilarien jardun onekin, Flamengok ez zion Vélez bere eremura gehiegi hurbiltzen utzi eta erasoko zelaira azkar iristea lortu zuen. 15 urterekin, Pedrok beste bat sartu zuen, jokaldi eder baten amaieran, Hoyos gainetik ukituta, Gabigol gaueko zerbitzariaren pasea jaso ondoren.

Urduri eta astinduta, zaleen artean sortutako tentsio giroa sumatu zuen talde argentinarrak eta aurkariak zapaldu zuen, abantaila ona eraikita ere erasoaren bila gelditu gabe.Horregatik, Flamengo laugarren gola iritsi zen, Pedrok ere sartuta. , aldaratze baten ondoren baloia mantendu eta sarean sartu zuen jokaldi batean.

Fitxategia

FITXA TEKNIKOA

VÉLEZ SARSFIELD 0 X 4 FLAMENGO

VÉLEZ SARSFIELD – Hoyos; Jara, De Ios Santos, Valentín Gómez eta Ortega; Cáseres (Seoane, Garayalde, Orellano (Julián Fernández) eta Janson; Walter Bou (Osorio) eta Lucas Pratto. Entrenatzailea: Alexander Medina.

FLAMENGO – Santos; Rodinei, David Luiz, Léo Pereira eta Filipe Luís; Thiago Maia (Vidal), João Gomes (Victor Hugo), Everton Ribeiro (Diego) eta Arrascaeta (Pulgar); Gabigol (Everton) eta Pedro Entrenatzailea: Dorival Júnior.

GOLAK – Pedro, 31. minutuan, eta Everton Ribeiro, lehen zatiko 45. minutuan. Pedro, 15ean, eta bigarren zatiko 37 minutura.