Premier League, 30 urte: begiratu non ikusi Everton eta Chelsearen arteko partida

Ostiral honetan (5) hasi zen Premier League, gaur egungo formatuan 30 urteko existentzia ospatzen duen Ingalaterrako futbol txapelketa. Jende askorentzat, batez ere guardiako apustularientzat, munduko txapelketarik eztabaidatuena da. Orain nahikoa gelditu eta begiratu non ikusi dezakezun Everton eta Chelsearen arteko partida:

Partida larunbat honetan (6) jokatuko da, 13:30ean (Brasiliako ordua), Ingalaterrako Txapelketako lehen kanporaketarako. Orain hartu eta idatzi zure egunkarian. Partida zuzenean eskainiko da ESPNn, telebista itxian eta abian Izarra+, streamingean.

PUBLIZITATEA

Ikusi behean abuztuaren 5etik 7ra bitartean jokatzen den lehen itzuliko partida guztiak:

• 07/08, 12:30 – West Ham x Manchester City – Londresko Olinpiar Estadioa

Premier Leagueko lehen partidan, Arsenalek 2022/2023 denboraldia ireki zuen Crystal Palaceren aurka 2-0 irabazita, kanpoko partida batean.

Arsenalen debutean bertan, brasildar baten gola izan zen. Gabriel Martinelli aurrelariak, 21 urtekoak, ireki zuen markagailua lehen zatiko 19. minutuan.