Rebeca Andrade: beste urre batez gain, gimnasta brasildarrak marka historiko berriak lor ditzake

Rebeca Andrade brasildarrak, 23 urtekoak, urrezko domina irabazi zuen ostegunean (3) Liverpoolen (Erresuma Batua) jokatutako Gimnasia Artistikoko Munduko Txapelketan all-around proban. Baina bere balentriak bide luzea egin dezake oraindik: Liverpoolen, oraindik hiru aukera ditu aparatuko finalean, larunbat honetan (5). Anima gaitezen!!

Zoru ezinhobeak, jauzi “iltzatuak”, grazia eta edertasuna bere mugimenduetan –bere karismaz gain– gimnasia artistikoan arrakasta izatea lortzen dute Rebeca Andrade, marka historiko berriak konkistatzeko bidean.

PUBLIZITATEA

Ostegun honetan munduko txapelketetan irabazitako urreaz gain, Rebeca larunbatean 11:XNUMXetan (Brasiliako ordua) Liverpoolen zelaira itzuliko da, barra irregularreko finalera, non kulunkatzen duen eta bere gailurik gogokoena den eta korrikalaria den- munduko txapeldunean gora.

Igandean (6) habe eta zoru lehiaketa ere izaten da –eta azken honetan, azkeneko “Baile de Favela” espero da. Nahi dituen dominak irabazten baditu, bost marka historiko pilatuko ditu Rebekak! Goazen Rebeka!!