Kroatia voittaa Marokon ja on MM-kisoissa kolmas

Morrocos toi mukanaan kaiken, mutta afrikkalaisten päättäväisyys ei riittänyt voittamaan Kroatian joukkuetta. Lopputulos oli 2 x 1. Voitolla Kroatian joukkue saavutti kolmannen sijan maailmanmestaruussarjassa.

paneeli 🔎

⚽ klo 12 - Kroatia 2 x 1 Marokko 🔜

Taistele palkintokorokkeesta 🏅

Se oli hieno taistelu palkintokorokkeesta. Kroatiat alkoivat voittaa, mutta afrikkalaiset ajoivat maaliin ja tekivät ensimmäisen puoliajan tasan 1-1. Mutta ennen kuin pelin ensimmäinen puoliaika päättyi, Kroatia teki upean maalin, jolla ei ollut mahdollisuutta marokkolaiselle puolustajalle.

MAINONTA

Yli 3. sija

Marokkolaisille ja kroatialaisille tämän lauantain kaksintaistelu (17) oli paljon enemmän kuin kolmas sija. Peli nähtiin finaalina.

Tappiosta huolimatta Marokon kampanja on jo historiallinen. Afrikkalainen joukkue ei ollut koskaan päässyt näin pitkälle Maailman cup.

Kroatiat, nykyiset toiseksi sijoitetut, toistivat sen, mitä joukkue teki vuoden 98 MM-kisoissa, kun he voittivat Alankomaiden ja sijoittuivat kolmanneksi. Valmentaja Zlatko Dalicille MM-kisat merkitsivät loistavan kehityksen alkua maalle. Ja tänä lauantaina he saivat faninsa jälleen kerran ylpeiksi.