Kuvat: Reproduction Twitter/WTA

Tuomioistuinten brasilialainen omistaja: kuka on Bia Haddad?

Hän on hetken nimi. Saattaa jopa olla, että et seuraa tennistä tai edes pidä lajista. Olet kuitenkin varmasti kuullut Beatriz Haddad Maiasta, joka tunnetaan paremmin nimellä Bia Haddad. São Paulon tennispelaajasta tuli korkeimmalla sijoittunut brasilialainen maailman 20 parhaan joukossa.

Naisten tennisliiton (WTA) rankingpäivityksessä, joka julkaistiin viime maanantaina (15), Bia on 16. sijalla. Tällä pisteellä hän on vain Gustavo Kuertenin jäljessä – jos myös miesten sijoitus huomioidaan –, joka johti liigaa 43 viikkoa vuosina 2000-2001.

MAINONTA

Vaikka Bia hävisi WTA 1.000 -turnauksen finaalissa Torontossa, Kanadassa entiseltä maailmanlistan ykköseltä Simona Halepilta, Bia onnistui nousemaan 1. sijalta maailmanlistalla ja nousemaan kahdeksan sijaa. Ottelussa hän johti ensimmäisessä erässä 24-3, mutta joutui takaisin.

saavutuksia

Samassa mestaruussarjassa brasilialainen voitti nykyisen maailman ykkösen, olympiavoittajan ja myös toisen entisen ranking-johtajan.

Se oli ensimmäinen kerta, kun brasilialainen tennispelaaja pääsi 1.000 XNUMX turnauksen finaaliin – radan tärkeimpään kategoriaan, toiseksi vain Grand Slam -turnauksen jälkeen.

MAINONTA

Bia oli neljäs brasilialainen tenniksen avoimella aikakaudella, joka osallistui kolmeen finaaliin samalla kaudella. Muut kolme brasilialaista olivat Maria Esther Bueno ja Vera Lucia Giugni vuonna 1968 ja Suzana Gesteira vuonna 1969.