Kuvat: AFP

MM-ystävyysottelut: Meksiko häviää Ruotsille, eikä Saksa ole innoissaan

Jalkapallon MM-kisoja edeltävissä ystävyysotteluissa Meksiko hävisi Ruotsille, Saksa voitti laimean Omanin, Argentiina voitti Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Kroatia voitti Saudi-Arabian vain yhdellä maalilla ja Puola voitti Chilen. Lue lisää keskiviikkona (1.) pelatuista ystävyysotteluista.

Meksiko vs Ruotsi

Valinta Meksiko voitti 2 1 ystävyysottelussa tänä keskiviikkona Espanjassa, viimeinen testi valmentaja Gerardo Martinon joukkueelle ennen MM-kisoja. Maalit syntyivät vasta toisella puoliajalla. Meksikon joukkue hallitsi toimintaa suurimman osan ensimmäisestä puoliajasta, mutta Ruotsi yllätti hänet.

MAINONTA

Meksiko matkustaa Dohaan torstaina ja debytoi MM-kisoissa 22. marraskuuta Puolaa vastaan ​​C-lohkossa, johon kuuluvat myös Argentiina ja Saudi-Arabia.

Puola x Chile

Puolan joukkue voitti Chilen 1-0, ja ainoan maalin teki Krzysztof Piatek, toisen puoliajan 39. minuutilla.

Ennen alkua vietettiin minuutin hiljaisuus Puolan alueella Venäjän Ukrainaan hyökänneen ohjusturman uhrien muistoksi.

MAINONTA

Chilen joukkue, joka ei päässyt MM-kisoihin, hallitsi suuren osan pelistä ja hänellä oli neljä selkeää maalipaikkaa, mutta ei onnistunut saamaan maalivahti Lukasz Skorupskia yli.

Puolalaiset onnistuivat lyömään vetoa vastahyökkäyksestä. A Puola debyytti vuonna MM-kisat 22. marraskuuta Meksikoa vastaan, turkis Ryhmä C, johon kuuluvat myös Argentiina ja Etelä-Korea.

Saksa vs Oman

Sosiaalisen median kommenttien perusteella Saksa ei ollut innostunut: hienolla esityksellä Euroopan joukkue voitti Omanin 1-0. Werder Bremenin hyökkääjä Niclas Füllkrug teki saksalaisen maalin toisen puoliajan 35. minuutilla.

MAINONTA

A Saksa debytoi MM-kisoissa japanilaisia ​​vastaan ​​23. marraskuuta. Myöhemmin he kohtaavat Espanjan ja Costa Rican Ryhmä E.

Argentiina x Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Kuva: Ryan LIM / AFP

pelin Argentina oli päivän jännittävin: Etelä-Amerikan joukkue voitti Arabiemiirikunnat 5-0 Mohammed Bin Zayed Stadiumilla Abu Dhabissa.

Maalit tekivät Julián Álvarez, Ángel Di María (2x), Lionel Messi ja Joaquín Correa.

MAINONTA

A Argentiinan joukkue debytoi MM-kisoissa 22. marraskuuta Saudi-Arabiaa vastaan ​​C-lohkossa. johon kuuluvat myös Meksiko ja Puola.

Kroatia vs Saudi-Arabia

Nykyinen maailman kakkonen voitti Saudi-Arabian 1-0 keskiviikkona (16. Hyökkääjä Andrej Kramaric teki Riadissa stadionilla, jolla on vähän faneja, ottelun viimeisen maalin, jossa vuonna 2018 Ballon d'Or -voittaja Luka Modric pelasi 30 minuuttia.

Kroatiat ovat mukana MM-kisojen F-lohko Belgian, Kanadan ja Marokon rinnalla, heidän vastustajansa debyytti 23. marraskuuta Al-Ba-stadionillayt.

MAINONTA

Puolestaan Saudi-Arabia debytoi 21. marraskuuta Argentiinaa vastaan, turkis Ryhmä C, jossa myös Meksiko ja Puola sijaitsevat.

Mitä on odotettavissa lähipäivinä ennen MM-kisoja?

Jalkapallon MM-kisat alkavat ensi sunnuntaina, 20. marraskuuta, ottelulla kilpailun isäntämaan Qatarin ja Ecuadorin välillä A-lohkossa. Muilla lohkon joukkueilla, kuten Senegalilla ja Hollannilla, ei ole pelejä ennen suurkilpailun avajaisia. (Heittää)

Torstaina (17.) Iran kohtaa Nicaraguan ystävyysottelussa, joka pelataan klo 13 (Brasilian aikaa). Samaan aikaan Espanja kohtaa Jordanian Ammanissa.

Portugalin joukkue kohtaa myös Nigerian tänä torstaina (17.), mutta valmentaja Fernando Santosin mukaan joukkueelta puuttuu hyökkääjä Cristiano Ronaldo, jolla on mahatulehdus.

Perjantaina (18) on Serbia vs Bahrain. Maailmanmestari Ranska noudattaa Brasilian suunnitelmaa, eikä hänellä ole otteluita ennen MM-kisoja.

AFP:n kanssa