Kuvat: AFP

Barça voittaa Realin Militãon omalla maalilla ja siirtyy Copa del Reyn johtoon

Barcelona saavutti hyvän tuloksen tänä torstaina (2) voittamalla 1-0 vierailunsa Real Madridiin Copa del Reyn välierien ensimmäisessä osaottelussa. Brasilialaisen Eder Militãon oma maali antaa Barçalle mahdollisuuden pelata johtoasemassa. Camp Nou -stadionilla 5. huhtikuuta mahtavan kestävyysharjoittelun jälkeen Santiago Bernabéussa.

O Barcelona hänellä oli annos onnea pelissä, jossa häntä painostivat "merengues", heidän kannattajiensa työntämä, ja heidän on kuukauden kuluessa muutettava tulos Barcelonassa.

MAINONTA

"On totta, että meidän on palattava, mutta tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun meidän on palattava tyrmäyskaksintaistelussa", varoitti valkoisten valmentaja Carlo Ancelotti pelin jälkeen.

O Real Madrid se sulki käytännössä katalaanit, jotka menettivät pallon haltuunsa ja yrittivät voittaa kotijoukkueen vastahyökkäyksillä ja pitkillä palloilla.

– Vastustaja painoi meitä koko pelin ajan. Se johti meidät pelaamaan tällä tavalla, mutta meidän täytyy myös puolustaa, se on osa peliä”, Barçan valmentaja Xavi Hernández myönsi pelin jälkeen.

MAINONTA

Militão teki oman maalin

Merengues keskitti hyökkäyksensä vasemmalle, missä Vinícius ilmestyi, päähenkilö intensiivisessä taistelussa koko pelin ajan uruguaylaisen Ronald Araujon kanssa nostaakseen palloja alueelle.

15. minuutilla Karim Benzema teki hylätyn maalin paitsion takia (13′) ennen kuin yritti onneaan toisella hyökkäyksellä, jonka puolustus käänsi kulmaan (15′).

Kapteeni Real Madrid joukkueen puolustajat tarkkailivat häntä tarkasti Barça, joka katkaisi useita syöttöjä, jotka etsivät ranskalaista.

MAINONTA

Valkoisten dominanssin keskellä Eduardo Camavingan huono syöttö päättyi Franck Kessién laukaukseen, jonka Thibaut Courtois otti jalkallaan, kun paluupallo osui Militãoon ja pallo meni omaan maaliin (26′).

Maali muutti monilla rikkeillä kuumennettua ottelua.

O Real Madrid vaihtoi vallan sateeksi, edessä a Barça joka onnistui hallitsemaan palloa hieman enemmän tauolle asti.

MAINONTA

Tauko rauhoitti Real Madrid, joka palattuaan kentälle otti uudelleen pelin hallintaansa a Barcelona hyvin suljettu takaa.

"Pelasimme hyvän pelin hallinnassa, mutta emme pystyneet tekemään maaleja", Courtois valitti ottelun jälkeen.

Painetta ilman palkintoa

Vinícius pakotti Ter Stegenin pelastamaan myrkytetyssä ristissä ja näytti siltä, ​​että hän olisi Barçan maalissa (49′).

MAINONTA

O Barcelona, työnsi alueellesi Real Madrid, Raphinha täytyi vain tulla ulos, kun hän onnistui riistämään pallon.

Kotijoukkue saapui paikalle usein, mutta luomatta todellista vaaraa vastustajan maalin eteen Barcelona Lyön vetoa vastahyökkäyksille yrittäen hyödyntää merengue-joukkueen jättämiä tiloja.

Katalonian joukkue olisi voinut kasvattaa johtoaan toisella Kessién tarkalla laukauksella, mutta hänen tallikaverinsa Ansu Fati, joka oli korvannut Raphinhan (69′), vei pallon pois oikeasta osoitteesta (72′).

Viimeisten 15 minuutin aikana Barcelona tuskin lähti kentältä, mutta Real Madrid En löytänyt viimeistä syöttöä tasapeliin.

– Olisimme voineet tehdä paremmin, mutta viimeisellä kolmanneksella oli vaikea löytää aukkoja. Ne olivat hyvin suljettuja, yritimme ristillä, mutta emme olleet kovin voimakkaita”, Ancelotti sanoi.

Nachon tilalle tullut Rodrygo (67′) koetti onneaan viime hetkinä ohimennetyllä laukauksella (90′).

Merengue-joukkue jatkoi Ter Stegenin maalin ympärillä, mutta joukkueen vastustusta Barcelona Se toimi ja joukkue sai voiton ja edun.