Kuvat: AFP

Saksa tasapeli Espanjan kanssa ja pysyy hengissä kilpailussa; Lue lisää MM-kisojen 8. päivästä

185 minuutin jälkeen Costa Rican joukkue ampui ensimmäisen maaliin MM-kisoissa ja voitti Japanin. Seuraa kaikkea, mitä tapahtuu tänä 8. mestaruuspäivänä tästä Curto Uutiset.

🔎 PANEELI 🔎

⚽ 07h – Japani 0 x 1 Costa Rica

⚽ Klo 10 – Belgia X 0 2 Marrocos

⚽ Klo 13 – Kroatia X 4 1 Kanada

⚽ Klo 16 – Espanja X 1 1 Alemanha

ENSIMMÄINEN Maalilaukaus 🇨🇷

185 minuutin jälkeen Costa Rican joukkue ampui ensimmäisen maaliin MM-kisoissa ja voitti Japanin. Keskikenttäpelaaja Fuller käytti hyväkseen joukkueen ensimmäisen – ja toistaiseksi ainoan – tilaisuuden ja takasi Costa Rican voiton.

MAINONTA

LAULA HIMNI 🇲🇦

Marokko vaihtaa maalivahtia Belgiaa vastaan ​​hymnin soittamisen jälkeen. Bono tunsi kipua lämmittelyssä, lauloi hymniä, mutta ei mennyt peliin.

Marokon voitto sisältää Kloonin ja "belgialaisen sukupolven" pilkkaa

Brasilialaiset juhlivat voittoa, joka sai marokkolaiset ohittamaan Belgian F-lohkossa.

MAINONTA

BIEBERIN VALINTA 🇨🇦

Kanada alkoi voittaa, mutta Kroatian joukkue käänsi pelin toisinpäin ja voitti vuoden 2022 MM-kaksintaistelun 4-1. Verkoissa brasilialaiset pyysivät Justin Bieberiä vahvistamaan Kanadan joukkuetta.

ENSIMMÄINEN Maali ja POISTAMINEN 🇨🇦

Alphonso Davies teki Kanadan ensimmäisen maalin MM-kisojen historiassa, valitettavasti joukkue putosi hävittyään Kroatialle.

Ronaldo lähettää avoimen kirjeen Neymarille: "Tule takaisin vahvempana" 🇧🇷

MAINONTA

Entinen hyökkääjä Ronaldo, "ilmiö", toivoi tänä sunnuntaina (27.), että Neymar palaa "voimakkaampana" oikean nilkkansa loukkaantumisesta, joka on sulkenut hänet pois Brasilian kahdesta viimeisestä ottelusta lohkovaiheessa. MM-kisat Qatarista.