Kuvan tekijät: Jäljentäminen

Brasilia päättää MM-kisaa edeltävän syklin hyvään jalkapalloon ja Tunisiasta Pariisissa

Brasilian joukkueen viimeisessä ottelussa ennen Qatarin MM-kisoja nähtiin karkotusta, hämmennystä, kentälle heitetty banaani, yllin kyllin maaleja ja loistava suoritus Brasiliasta. Parc des Princesissä Pariisissa, täynnä tunisialaisia, Brasilia voitti Tunisian 5-1 tänä tiistaina, päätti menestyksekkäästi matkansa Ranskaan ja päätti MM-kisaa edeltävän syklin korkealla.

Raphinhalla oli loistava ilta kahdella maalilla, Richarlison löysi myös verkon, Neymar teki sen, mitä häneltä odotettiin ohjaten joukkuetta syöttöillä, syöttöillä ja maalilla, ja Pedro sulki maalin hyödyntäen finaalissa saamaansa tilaisuutta vaiheessa.

MAINONTA

Titen valitsema konservatiivisempi kokoonpano, jossa oli kaksi keskikenttäpelaajaa ja Paquetá pelintekijänä, oli edelleen hyökkäävä. Brasilia osoitti suhdetta, ymmärsi toisiaan kentällä ja hallitsi tunisialaisia ​​suuren osan kaksintaistelusta. Hän oli ylivoimainen varsinkin ensimmäisellä puoliajalla, jossa hän löysi verkon neljä kertaa.

Raphinha avasi maalin kauniilla puskulla Casemiron heiton jälkeen. Tunisia tasoitti pian sen jälkeen, myös huipulla, Talbilla, mutta se oli kaikki, mitä Afrikan joukkue teki alkuvaiheessa. Maali sai tunisialaisia ​​täynnä olevan stadionin räjähtämään, mutta se teki jopa hyvää Titen joukkueelle, joka laittoi pallon maahan, palasi pelin hallintaan ja teki kolme maalia 20 minuutissa.

Raphinha palveli Richarlisonia, joka käytti hyväkseen kilpailijan puolustuksen epäonnistunutta yritystä luodakseen paitsiolinjan. Numero 9 hallitsi ja ampui maalivahdin alle. Toisessa rasismistapauksessa fani heitti banaanin kentälle brasilialaisten juhliessa.

MAINONTA

Brasilia voitti rasismin ja kilpailija lahjakkaasti ja pätevästi Neymar teki kolmannen rangaistuspotkulla, jonka hän suoritti tapansa mukaisesti äärimmäisellä luokalla. Kentällä metsästetty numero 10 aiheutti puolustajan Bronnin karkottamisen, joka teki ankaran virheen brasilialaista tähteä kohtaan. Loistavassa kunnossa oleva Raphinha muutti voiton murskaksi tekemällä neljännen kauniilla matalalla laukauksella alueen ulkopuolelta.

Tite ilmoitti, että hän antaisi Pedolle mahdollisuuden ja hän teki niin. Keskihyökkääjä astui toiselle puoliajalle, liikkui, osallistui aktiivisesti hyökkäyspeleihin ja käytti valmentajan hänelle antamaa tilaisuutta hyväkseen tekemällä upean maalin ja viimeistellä pelin, johon osallistuivat Vini Jr ja Neymar.

Pedro oli toisen puoliajan päähenkilö ja Titelle hyvä uutinen, sillä hän sai pisteitä valmentajan kanssa alle kaksi kuukautta ennen MM-kisoja. Tehtyään viidennen maalin Brasilia keitti peliä, kuten he olivat tehneet ghanalaisia ​​vastaan. Tunisialaiset eivät uhanneet heitä yhdellä vähemmällä, ja he säilyttivät etunsa helposti.

MAINONTA

Brasilia palaa kentälle vasta 24. marraskuuta, jolloin se debytoi MM-kisoissa Serbiaa vastaan. Luettelo 26 urheilijasta, jotka kilpailevat Qatarin turnauksessa kuudennen tähden etsinnässä, julkistetaan 7. marraskuuta.

FICHÃO

BRASILIA 5 X 1 TUNISIA

BRASILIA – Alisson; Danilo, Marquinhos (Ibañez), Thiago Silva ja Alex Telles (Renan Lodi); Casemiro, Fred (Rodrygo) ja Lucas Paquetá (Vini Jr); Raphinha (Antony), Neymar ja Richarlison (Pedro). Valmentaja: Tite.

TUNISIA – Dahmen; Dräger (Valery), Talbi, Bronn ja Ben Ouanes; Skhiri, Chaaleli (Khazri), Laïdouni ja Slimane (Sliti); Jaziri (Ghandri) ja Msakni (Khenissi). Valmentaja: Jalel Kadri.

MAINONTA

MAALIMERKINNäT – Raphinha, 10 ja 39, Talbi, 17, Richarlison, 18 ja Neymar, 28 minuuttia ensimmäisen puoliajan aikana; Pedro, 28 toisena.