keltainen AFP-kansi

Brasilia häviää Israelille jatkoajalla ja on poissa alle 20-vuotiaiden MM-kisoista

Brasilia putosi alle 20-vuotiaiden MM-kisojen puolivälierissä tänä lauantaina (3), kun Israel voitti 3-2 jatkoajalla, normaaliajan 1-1 tasapelin jälkeen.

Israelin joukkue oli kova vastustaja alusta loppuun Seleçãolle, joka avasi maalin vasta 11 minuuttia toisella puoliajalla Marcos Leonardon kanssa, joka oli yksi turnauksen parhaista maalintekijöistä viidellä maalilla.

MAINONTA

Mutta etu ei kestänyt kauaa. 15-vuotiaana Anan Khalaili jätti kaiken ennalleen.

Varsinaisella peliajalla tasa-arvoisesti peli eteni jatkoajalle ja ensimmäisellä minuutilla Matheus Nascimento laittoi Brasilian takaisin eteen, mutta kaksi minuuttia myöhemmin Hamza Shibli tasoitti jälleen Israelille.

Jatkoajan ensimmäisen puoliskon tauon aikana David Turgeman ohitti Jean Pedroson ja Douglasin alueella ja ampui maalivahti Kaiquen ohi tehden Israelin voittomaalin.

MAINONTA

Viimeisessä erässä Israel kuitenkin jätti kaksi peräkkäistä rangaistuspotkua. Ensimmäisessä Kaique pelasti Ilay Madmonin panoksen; toisessa Ahmad Ibrahim tyrmäsi.

* Tämän artikkelin teksti on osittain luotu tekoälytyökaluilla, uusimmilla kielimalleilla, jotka auttavat tekstien valmistelussa, tarkistamisessa, kääntämisessä ja yhteenvedossa. Tekstimerkinnät loi Curto Tekoälytyökalujen uutisia ja vastauksia käytettiin parantamaan lopullista sisältöä.
On tärkeää korostaa, että tekoälytyökalut ovat vain työkaluja, ja lopullinen vastuu julkaistusta sisällöstä on Curto Uutiset. Käyttämällä näitä työkaluja vastuullisesti ja eettisesti tavoitteenamme on laajentaa viestintämahdollisuuksia ja demokratisoida laadukkaan tiedon saatavuutta.