Corinthians voittaa Interin ja etenee Brasilian naisten supercupin finaaliin

Nämä naiset näyttäytyvät Super Cupissa! Tänä torstaina (9) Corinthiansin naisjalkapallojoukkue takasi läsnäolonsa turnauksen finaalissa voitettuaan Internacionalin lukemin 2-1. Timãon "Brabas" kohtaa Flamengon pelaajat ensi sunnuntaina (12.) tittelinhaussa.

Jos Corinthians voitti punamustat pelaajat finaalissa, Corinthians saavuttaa kilpailun toisen mestaruuden, joka järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna.

MAINONTA

Tämän torstain peli (9) Interiä vastaan ​​alkoi maalittomasti, mutta ottelun avasivat Timãon pelaajat toisen puoliajan 13. minuutilla, kun Gabi Portilho hallitsi oikeaa laitaa ja keskitti Dianylle ensimmäisen osuman.

24-vuotiaana Parque São Jorge -joukkue lisäsi etuaan, kun Tamires teki rangaistuspotkun taitavasti.

39-vuotiaana Priscila maksoi edelleen Gurias Coloradasista. Corinthians kuitenkin hallitsi peliä viimeiseen vihellykseen asti päästäkseen pätevyyteen.