Kuvat: Fernando Frazão/Agência Brasil

Katso ensimmäisellä kierroksella valitut kuvernöörit kussakin maan osavaltiossa

Puolalainen Cláudio Castro valittiin Rion osavaltion kuvernööriksi. Minas Geraisissa Zema (Novo) valittiin uudelleen näiden vaalien ensimmäisellä kierroksella. Carlos Ratinho Junior (PSD) valittiin myös uudelleen Paranán osavaltion kuvernööriksi. Katso muut ehdokkaat, jotka voittivat kilpailun osavaltioiden hallituksista tänä sunnuntaina (2).

Kaikkiaan 14 osavaltion kuvernöörit määriteltiin näiden vaalien ensimmäisellä kierroksella. Ovatko he:

MAINONTA

Eekkeri: Gladson Cameli (PP)

Ehdokas Gladson Cameli (PP) valittiin uudelleen Acren hallitukseen. Kun 92 % äänistä oli laskettu, kuvernööri valittiin uudelleen 56,69 %:lla äänistä. Jorge Viana (PT) tuli toiseksi.

Amapá: Clécio (Solidaarisuus)

Ehdokas Clécio voitti kilpailun Amapá kuvernööristä 53,54 prosentilla annetuista äänistä, ja hänet valittiin uudelleen kuvernööriksi. Jaime Nunes (PSD) on toisella sijalla 42,70 prosentilla kelvollisista äänistä. Tähän mennessä 98,85 % äänistä on laskettu.

Ceara: Elmano de Freitas (PT)

Ehdokas voitti kiistan Cearán hallitukselle 53,68 prosentin enemmistöllä. Toiseksi kiistassa oli kapteeni Wagner (União Brasil) 32,15 %:lla annetuista äänistä. Tähän mennessä 94,84 % äänistä on laskettu.

Liittovaltion piiri: Ibaneis Rocha (MDB)

Ehdokas Ibaneis Rocha (MDB) voitti kilpailun liittovaltion piirin kuvernööristä 50,30 prosentilla annetuista äänistä. Leandro Grass (PV) sijoittui toiselle sijalle 26,25 %:lla kelvollisista äänistä.

Goias: Ronaldo Caiado (União Brasil)

Ehdokas Ronaldo Caiado (União) voitti kilpailun Goiásin kuvernööristä 51,67 prosentilla annetuista äänistä. Gustavo Mendanha (Patriota) sijoittui toiseksi 25,3 %:lla annetuista äänistä. Klo 20 mennessä 50 % äänestysunioista oli laskettu.

Mato Grosso: Mauro Mendes (União Brasil)

Kun 88,71 % äänistä oli laskettu, ehdokas Mauro Mendes (União) voitti kiistan Mato Grosson hallitukseen 68,51 % äänistä. Marcia Pinheiro (PV) sijoittui toiseksi, ja hänellä on 16,45 % voimassa olevista äänistä.

Minas Gerais: Romeu Zema (uusi)

Ehdokas Romeu Zema (Novo), nykyinen kuvernööri, voitti Minas Geraisin kuvernöörikilpailun 56,73 prosentilla annetuista äänistä. Alexandre Kalil (PSD) sijoittui toiseksi 34,53 %:lla kelvollisista äänistä. Tähän mennessä 92,27 % äänistä on laskettu.

Mille: Helder Barbalho (MDB)

Ehdokas Helder (MDB) voitti kilpailun Parán kuvernööristä 69,40 prosentilla annetuista äänistä ja valittiin uudelleen kuvernööriksi. Zequinha Marinho (PL) on toisella sijalla 27,92 %:lla kelvollisista äänistä. Klo 20 mennessä 30 % äänistä oli laskettu.

Parana: Carlos Massa Ratinho Junior (PSD)

Ehdokas Ratinho Junior (PSD) valittiin uudelleen Paranán hallitukseen. Kun 82 % äänistä oli laskettu, uudelleenvalintaa tavoitteleva kuvernööri valittiin uudelleen 70 %:lla äänistä. Roberto Requião (PT) tuli toiseksi.

Piauí: Rafael Fonteles (PT)

Kun 90,82 prosenttia äänistä oli laskettu, Rafael Fonteles (PT) voitti kiistan Piauín hallitukselle 56,55 prosentin kannatuksella. Toisella sijalla 42,17 prosentilla kelvollisista äänistä oli Silvio Mendes (União Brasil).

Rio de Janeiro: Cláudio Castro (PL)

Ehdokas Cláudio Castro (PL) voitti kilpailun Rio de Janeiron kuvernööristä 58,24 prosentilla annetuista äänistä. Marcelo Freixo (PSB) sijoittui toiseksi 27,66 %:lla kelvollisista äänistä. Klo 20 mennessä 45 % äänistä oli laskettu.

Suuri pohjoinen joki: Fátima Bezerra (PT)

PT:n ehdokas Rio Grande do Norte Fatima Bezerra voitti kiistan 58,27 %:lla annetuista äänistä. Fabio Dantas (Solidariedade) sijoittui toiselle sijalle 22,21 %:lla kelvollisista äänistä.

Roraima: Antonio Denarium (PP)

Kun 99,45 % äänistä oli laskettu, ehdokas Antonio Denarium (PP) valittiin uudelleen Roraiman hallitukseen.

Tokantiinit: Wanderlei Barbosa (republikaanit)

Ehdokas Wanderlei Barbosa (republikaanit) voitti kiistan Tocantinsin hallituksesta 58,17 prosentilla annetuista äänistä. Ronaldo Dimas (PL) sijoittui toiselle sijalle 22,79 %:lla kelvollisista äänistä. Tähän mennessä 94,67 % äänistä on laskettu.