Kuvat: AFP

Vaikka yksi vähemmän, Athletico-PR voitti Palmeirasin Libertadores-välierien ensimmäisessä pelissä

Athletico-PR voitti Palmeirasin 1-0 tänä tiistaina Arena da Baixadalla Curitibassa Copa Libertadores -välierien ensimmäisessä pelissä Alex Santanan ensimmäisellä puoliajalla tekemän maalin ansiosta. Mannerturnauksen kahden viimeisen sarjan mestari Palmeiras tunsi pelikiellon aiheuttamat poissaolot Gustavo Scarpan ja Danilon keskikentällä ja oli ylivoimainen vain ottelun viimeisellä osuudella, kun kotijoukkue pelasi 10:llä karkotuksen vuoksi. Hugo Morasta.

Alex Santana, joka käytti hyväkseen nuoren Vitor Roquen syöttöä 22. minuutilla, voitti 'Furacão' ja päätti Palmeirasin 20 pelin sarjan häviämättä vierailijana Libertadoresissa, kilpailuennätyksen ja maanosan lyömättömän sarjan. tällä kaudella 13 pelin jälkeen.

MAINONTA

Tämän tuloksen seurauksena Palmeiras joutuu voittamaan kotonaan ensi tiistaina, jos he haluavat pelata turnauksen kolmannessa peräkkäisessä finaalissa, kun taas tasapeli riittää Athleticolle palatakseen Libertadores-finaaliin, minkä he tekivät vasta vuonna 2005. kun he hävisivät São Paulolle.

Kannattajien painostamana kotijoukkueen pelaajat heräsivät minuuttien kuluessa ja alkoivat lähestyä Wevertonin maalia.

Gustavo Gómez teki 14. minuutilla melkein oman maalin, kun Hugo Moura sai keskityksen vasemmalta, mutta hyvin tarkkaavainen Weverton onnistui välttämään maalin.

MAINONTA

Ilman keskikenttäpelaajaa Gustavo Scarpaa, heidän parasta pelaajaansa tänä vuonna, eikä nuorta Daniloa, Palmeirasin keskikenttä oli pahasti rikki, mitä Athleticon vähemmän tekniset ja vakaammat keskikenttäpelaajat osasivat hyödyntää pakottaakseen itsensä.

22. minuutilla Khellven keskitti oikealta, Murilo päätti sen ja pallo putosi nuorelle Vitor Roquelle, joka hallitsi ja antoi syöttöä Alex Santanalle, jonka tarvitsi vain työntää pallo verkon takaosaan tehdäkseen maalin. ensimmäinen maali Hurricane-paidassa.

Maali rohkaisi Paraná-joukkuetta, joka lähti etsimään toista, kun Palmeiras yritti yllättää nopeilla vastahyökkäyksillä.

MAINONTA

Verdão uhkasi uudelleen vasta 42. minuutilla, kun López puski Ronyn vasemmalta tulleen keskityksen tolppaan.

Muutamaa minuuttia myöhemmin puolustava mestari sai toisen kovan iskun, kun yksi heidän pääpelaajistaan ​​Raphael Veiga loukkaantui ja joutui jättämään kentän.

Tasapaino päättyi 69. minuutilla, kun Hugo Moura sai toisen keltaisen kortin ja hänet ajettiin ulos. Palmeiras lähti hyökkäykseen vielä yhdellä pelaajalla, vaikka he pystyivätkin vain horjuttamaan vakautta kaukolaukauksilla ja erämaaleilla erittäin hyvin sijoitettua puolustusta vastaan.

MAINONTA

Minuuttia myöhemmin se oli Athletico-PR-valmentaja Luiz Felipe Scolari, joka myös päätyi eroon valitusten vuoksi.

Gabriel Meninon kaksi laukausta alueen ulkopuolelta, jotka Bento torjui, ja Ronyn takaisku, jonka kotijoukkueen maalivahti torjui, olivat Palmeirasin parhaat mahdollisuudet, jonka viimeisten minuuttien alituinen painostus ei palkittu.

Päättyään välieriin sankarillisessa rangaistuspotkukilpailussa kotonaan Atlético-MG:tä vastaan ​​Alviverde tarttuu nyt jälleen Allianz Arenan taikuuteen voittaakseen ensi tiistaina Paraná-joukkueen, joka voitti jo Palmeirasin Brasileirãossa Sãossa. Paulo 2-0.

MAINONTA

Se, joka etenee, kilpailee suurfinaalissa Guayaquilissa toisen semifinaalin voittajaa vastaan, argentiinalaisen Vélez Sarfieldin ja Flamengon välillä.

(AFP:n kanssa)