Viimeinen majuri
Kuvatekstit: Reproduction / PGL

Ulkopuoliset ovat vuoden 2022 päämestareita

Outsiders voitti Heroicin Major-finaalissa. Counter Strike (CS:GO) -mestaruuskilpailut järjestettiin Rio de Janeirossa ja päättyivät sunnuntaina (14.

Dzhami ”Jamen venäläinen joukkue Outsiders oli IEM Major Rio 2022:n suurmestari Heroicia vastaan. Venäjän joukkue, joka aloitti turnauksen Challengers Stagessa, riidan alkuvaiheessa, pääsi finaaliin ja tuli ratkaisevassa ottelussa tanskalaista Heroicia vastaan ​​mestariksi 2 kartalla 0:aan.

MAINONTA

Outsiders voitti 500 170 dollarin palkinnon, kun taas voitettu Heroic voitti XNUMX XNUMX dollaria. Toiseksi tullut joukkue oli sama, joka eliminoi brasilialaisen FURIAn semifinaalissa.

Lopullinen

Jäljentäminen / ESL

Peli alkoi paras kolmesta -sarjalla, terroristeina pelanneiden Outsidersin valitsemalla kartalla. Kaksintaistelu oli tasainen ja päättyi 8×7 finaalin voittaneelle joukkueelle. Kun puolet käännettiin, Outsiders voitti jälleen, mutta tällä kertaa 16 × 12.

Heroic valitsi toisen kartan, mutta joukkue epäonnistui. Ulkopuoliset huuhtoutuivat pois 12×3:lla. Kääntyessään he menettivät vain kaksi pistettä ja jättivät heille 16-5. Siten The Outsidersista tuli Majorin mestareita.

MAINONTA

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun joukkue oli Majorin mestari. Heroicin tanskalaiset eivät myöskään olleet koskaan päässeet finaaliin. Tämä oli sitten monien ensikertojen finaali, mukaan lukien ensimmäinen Brasiliassa.

Curto Kurointi:

• IEM Major Rio 2022: Outsiders voitti Heroicin finaalissa ja ovat mestareita (GE)