keltainen AFP-kansi

Palmeiras voitti Barcelona de Guayaquilin Grupo Libertadoresissa

Palmeiras voitti Barcelona de Guayaquilin 2-0 Ecuadorissa keskiviikkona Copa Libertadoresin C-lohkon kolmannella kierroksella.

Voiton myötä 'Verdão' on ryhmän toisella sijalla samalla kuudella pisteellä kuin Bolívar, jolla on parempi maaliero (+5 vastaan ​​+1).

MAINONTA

Kierroksen avauksessa Bolivian joukkue voitti Paraguayn Cerro Porteñon Asunciónissa 4-0.

São Paulon joukkue avasi maalin ensimmäisen puoliajan lopussa, kun Raphael Veiga teki rangaistuspotkun (45'+3), joka teki maalin maalivahti Víctor Mendozan kaatuessa hyökkääjä Ronyn alueella.

Palmeirasin toinen tuli heti tauon jälkeen, kun paraguaylainen puolustaja Gustavo Gómez ilmestyi toisesta tolppasta ja päätti verkkoon kulmapotkun jälkeen (47′).

MAINONTA

Solitaire peli

'Verdão' alkoi panostaa vastahyökkäyksiin hyödyntäen Ronyn ja Dudun nopeutta edessä, mutta törmäsi Mendozan puolustukseen ensimmäisellä puoliajalla.

Uruguaylaisen parhaan maalintekijän Agustín Rodríguezin johdolla ja kotietua hyödyntäen Barcelona onnistui hyökkäämään enemmän ja viimeisteli enemmän ensimmäisillä minuuteilla, mutta maalivahti Weverton pelotti hieman.

Ennen tämän keskiviikon peliä Guayaquil-joukkueella oli yhdeksän voittoa ja yksi tappio viimeisestä kymmenestä kotiottelustaan ​​Libertadoresissa.

MAINONTA

Alkupaineen jälkeen Palmeiras hallitsi vähitellen ottelua ja melkein avasi maalin 33. minuutilla Ronyn laukauksella, jonka Ecuadorin puolustus pelasti linjalla.

Toisella puoliajalla, jo voitti 2-0, Brasilian joukkue oli tehokkaampi ja selvisi tuloksesta pelkäämättä.

C-lohkon seuraavalla kierroksella Palmeiras vierailee Cerro Porteñossa Paraguayn pääkaupungissa 25. toukokuuta, ja voitto voi jättää São Paulon joukkueen jalkaan XNUMX-välierissä.