Kuvat: AFP

São Paulo hävisi Atlético-GO:lle Etelä-Amerikassa

Katastrofaalinen suoritus, mukaan lukien karkotus ensimmäisellä puoliskolla sekä Jandrein ja Diego Costan epäonnistumiset, vaaransi São Paulon unelman vuoden 2022 Copa Sul-American mestaruudesta. Goiâniassa Rogério Cenin tiimi maksoi kalliisti hänen virheistään torstai-iltana ja hävisi Atlético-GO:lle 3-1 kilpailun välierän ensimmäisessä pelissä

Nyt päästäkseen päätökseen joukkueen on voitettava Goiás-joukkue kolmella maalilla vasta-ottelussa, joka on määrä pelata 8. päivänä Morumbissa. São Paulon voitto kahdella maalilla vie päätöksen rangaistuslaukauksiin.

MAINONTA

Rogério Ceni päätti aloittaa pelin kolmella puolustajalla ja kevyemmällä keskikentällä. Ajatuksena oli tiivistää Atlético-GO:n pallovirtaa ja yrittää luoda mahdollisuuksia ottelun ratkaisemiseksi ensimmäisellä puoliajalla.

Toisaalta Goiásin joukkueen debyyttinä oli Eduardo Baptista, joka johti joukkuetta ja korvasi erotetun Jorginhon. Koska hänellä oli vähän aikaa työskennellä, hän säilytti joukkueen perustan ja etsi hyökkäystä vaihtamalla nopeasti syöttöjä.

Ja näin kotijoukkue avasi maalin, vain kymmenen minuutin kuluttua. São Paulon groteskissa merkinnän epäonnistumisessa Marlon Freitas pelasi nopeasti Dudua vastaan ​​oikealla laitalla. Laitapuolustaja meni perusviivalle ja ylitti juuri sen verran, että Jorginho vain ohjasi sen maaliin ja sai Atléticon fanit juhlimaan.

MAINONTA

São Paulo, joka pelasi hyvää peliä ennen kuin päästi maaliin, organisoitui nopeasti ja saavutti tasapelin pian sen jälkeen – myös hyödyntäen vastustajan virhettä.

Keskikenttäpelaaja Edson Fernando meni hakemaan palloa puolustuksesta ja hallitsi sitä keskikentälle asti. Hän ei koskenut ja Reinaldo riisuutui aseista. Pallo putosi Rodrigo Nestorille, joka vasemman reunan reunalta ylitti pallon Lucianolle puskemaan pallon maalivahti Renanin ohi ja tasoittamaan pelin.

Tasapainoisessa pelissä mikä tahansa virhe voi olla kohtalokas. 31-vuotiaana Igor Gomes teki typerän rikkeen Jorginhoa ​​vastaan ​​pitäen Atlético-GO-pelaajaa paidasta. 39-vuotiaana keskikenttäpelaaja sotki jälleen kerran – hän torjui Edson Fernandon liiallisella voimalla, sai toisen keltaisen kortin ja päätyi ulos kentältä.

MAINONTA

Karkotus sai Rogério Cenin purkamaan suunnitelmansa kolmen puolustajan kanssa ensimmäisellä puoliajalla – kahdella vaihdolla ennen taukoa São Paulon valmentaja lähetti Welingtonin ja Patrickin kentälle. Ceni sijoitti joukkueen neljällä puolustajalla ja neljällä urheilijalla keskikentälle jättäen vain Callerin hyökkääjäksi – ongelma on, että hän ei rakentanut sektoria uudelleen toisella keskikenttäpelaajalla.

Yhdellä vähemmän siitä tuli vielä vaikeampaa

Toinen puoliaika alkoi Atlético-GO:n yrittäessä saada yhden pelaajan kentällä lisää. Keskikentällä asettamisen jälkeen joukkue piti pallon hallussaan, mutta ei saavuttanut sitä tehokkaasti. Eduardo Baptista teki muutoksen, joka teki joukkueestaan ​​paljon hyökkäävämmän. Hän laittoi hyökkääjä Shaylonin kentälle, ja hänet palkittiin pian siitä.

Kun oli kulunut yksitoista minuuttia, Goiásin joukkue saapui jälleen oikealta. Marlon Freitas eteni nopeasti ja ylitti alas alueelle. Jandrei venytteli ja onnistui ohittamaan pallon, joka pomppii Diego Costasta ja jätti lattialla istuneen Shaylon työntämään sen tyhjään maaliin – 2-1 Atlético-GO.

MAINONTA

São Paulo ei päässyt Renanin maaliin millään vaaralla ja rauhallisesti Atlético-GO saapui aina vaarallisena. 32-vuotiaana Goiásin joukkue saavutti kolmannen maalin. Léo Pereira otti sen vastaan ​​vasemmalta ja ohitti halutessaan Diego Costan, astui alueelle ja kosketti Jandrein uloskäyntiä suurentaakseen.

São Paulolla on viikko aikaa organisoida itsensä uudelleen yrittääkseen edetä finaaliin – putoaminen Atlético-GO:ta vastaan ​​on joukkueelle katastrofi.