Brabas do Timão thrast en wordt tweevoudig Supercup-kampioen

Corinthians, tweevoudig kampioen van de Women's Super Cup, versloeg zondagochtend met gemak Flamengo (12). Met doelpunten van Tamires, tweemaal, en Milene, ook tweemaal, versloegen de Brabas van het team uit São Paulo Flamengo met 4-1. Het eredoelpunt voor het rood-zwarte team was van Daiane.

Door vanaf het begin druk uit te oefenen en met een doelpunt vóór de eerste minuut van de wedstrijd, nam Corinthians voor rust een voorsprong van drie doelpunten. Nu de Neo Química Arena vol was, namen de meisjes van Timão Flamengo niet in bezit en wisten ze een daverende nederlaag te realiseren.

PUBLICITEIT

Brabas do Timão wint en wordt tweevoudig Supercup-kampioen (Twitter Reproductie. Foto: Rodrigo Gazzanel / Ag. Corinthians)

Brabas, zoals de Corinthians-mijnen bekend staan, heeft nu twee titels in de competitie. De ploeg uit São Paulo is de enige die de Super Cup, die in 2022 van start ging, heeft gewonnen.

Met de overwinning van vandaag wint het team uit São Paulo R$500 aan prijzen. Flamengo, nummer twee, neemt R$300 mee naar Rio de Janeiro.