Afbeeldingscredits: AFP

Duitsland speelt gelijk met Spanje en blijft levend in de competitie; lees meer over de 8e dag van het WK

Na 185 minuten waagde het Costa Ricaanse team zijn eerste schot op doel in het WK en versloeg Japan. Volg hier alles wat er gebeurt op deze 8e dag van het kampioenschap Curto Nieuws.

🔎PANEEL🔎

⚽ 07u — Japan 0 x 1 Costa Rica

⚽ 10 uur — België X 0 2 Marrocos

⚽ 13 uur — Kroatië X 4 1 Canada

⚽ 16 uur — Spanje X 1 1 Duitsland

EERSTE DOELSCHOT

Na 185 minuten nam het team van Costa Rica het eerste schot op doel in het WK en versloeg Japan. Middenvelder Fuller profiteerde van de eerste – en enige – kans van het team tot nu toe en garandeerde de overwinning van Costa Rica.

PUBLICITEIT

ZING GEWOON HET ANTHEM 🇲🇦

Marokko wisselt van doelman tegen België na het spelen van het volkslied. Bono voelde pijn tijdens de warming-up, zong het volkslied, maar ging niet naar de wedstrijd.

De overwinning van Marokko heeft The Clone en spot van de “Belgische generatie”

Brazilianen vieren overwinning waardoor Marokkanen België in groep F inhaalden.

PUBLICITEIT

BIEBER-SELECTIE 🇨🇦

Canada begon te winnen, maar het Kroatische team draaide het spel om en won uiteindelijk het WK-duel van 2022 met 4-1. In de netwerken vroegen de Brazilianen aan Justin Bieber om het Canadese team te versterken.

EERSTE DOEL EN ELIMINATIE 🇨🇦

Alphonso Davies scoorde het eerste doelpunt van Canada in de WK-geschiedenis, maar helaas werd het team uitgeschakeld na verlies tegen Kroatië.

Ronaldo stuurt open brief naar Neymar: 'Kom sterker terug' ????????

PUBLICITEIT

Voormalig spits Ronaldo, het 'fenomeen', wenste deze zondag (27) dat Neymar 'sterker' zou terugkeren na de blessure die hij opliep aan zijn rechterenkel, waardoor hij voorlopig uitgesloten was van de laatste twee wedstrijden van Brazilië in de groepsfase van de Champions League. Wereldbeker uit Qatar.