Bildekreditt: AFP

PSG slår Troyes og leder det franske mesterskapet; Neymar, Messi og Mbappé scoret

Paris Saint-Germain opprettholdt ledelsen i det franske mesterskapet ved å slå Troyes 4-3 hjemme denne lørdagen (29), i den trettende runden av Ligue 1, i en spennende kamp. På stillingen er laget fra hovedstaden ubeseiret og fem poeng foran Lens på andreplass. Neymar, Messe og Mbappé var kampens stjerner.

PSG-stjernene, med 'MNM'-trioen (Messi-Neymar-Mbappé) i ledelsen, reagerte bra for å få laget ut av trøbbel og la de tre poengene stå på Parque dos Príncipes. Messi og Neymar var hovedpersonene, med et mål og en assist hver.

Troyes, på ellevte plass, åpnet scoringen i Paris, med et mål fra Mama Baldé etter bare 3 minutter. I det 24. minutt utlignet spanjolen Carlos Soler, etter å ha laget en vakker dribling etter å ha mottatt en assist fra Neymar, men Baldé førte Troyes i ledelsen igjen i det 52. minutt.

Messi så ut til å kommandere den parisiske reaksjonen, med et sterkt skudd med venstrefoten i det 55. minutt. Den argentinske stjernen ga en perfekt assist for Neymar til å avslutte perfekt i det 62. minutt, og førte allerede det lokale laget foran på resultattavlen.

PSGs offensiv var total og sjansene fortsatte å komme. Troyes økte spenningen til sluttminuttene ved å redusere til 4-3 i det 88. minutt, med et mål fra Ante Palaversa, men poengsummen endret seg aldri og de tre poengene forble i Paris.

Det er PSGs tredje seier på rad i Ligue 1 og i tillegg til denne triumfen er kvalifiseringen til XNUMX-delsfinalen i Champions League.

Den franske mesteren vil derfor ankomme med høy moral til onsdagens kamp i Torino mot Juventus, på slutten av gruppespillet i Champions League, hvor de tar sikte på å avslutte som leder av sin gruppe for å teoretisk sett ha en mindre komplisert kamp. i 16-delsfinalen.