Bildekreditt: AFP

Uten Cristiano Ronaldo slår Portugal Nigeria i en vennskapskamp før VM

Selv uten stjernen Cristiano Ronaldo - som har gastritt - slo portugiseren enkelt Nigeria 4-17, denne torsdagen (XNUMX), i Lisboa, på tampen av reisen til Qatar for å konkurrere i verdenscupen.

CARLOS COSTA / AFP

Europamesterne i 2016 åpnet scoringen mot nigerianerne etter en pasning fra João Félix til Diogo Dalot, som forlot ballen som en gave til Bruno Fernandes for å score kampens første mål, i det 9. minutt.

Manchester United-midtbanespilleren la til scoringen med en straffe. Like etter at Emmanuel Dennis bommet på en straffe for det afrikanske laget, scoret Gonçalo Ramos og João Mário de andre portugisiske målene.

Portugal debuterer i verdenscupen førstkommende torsdag (24) kl Gruppe H, mot Ghana, som eliminerte selve Nigeria i repetisjonen.

Etter det afrikanske laget skal portugiserne møte Uruguay, som eliminerte dem i 2018-delsfinalen i verdensmesterskapet i XNUMX, og avslutte gruppespillet mot Sør-Korea.

Og Cristiano Ronaldo?

Som led av gastroenteritt ble den femdobbelte Ballon d'Or-vinneren uthvilt for denne torsdagens treningskamp. I hans fravær stilte Fernando Santos med et par angripere dannet av André Silva og João Félix.

Ved å dra nytte av den internasjonale pausen som åpnet denne uken, Cristiano Ronaldo ga et eksplosivt intervjuden der han sa at han følte seg "forrådt" av Manchester United-direktørene og deres trener Erik ten Hag, og anklaget dem for å ville holde ham borte fra den engelske klubben.