Bildekreditt: AFP

VM-vennskapskamper: Mexico taper mot Sverige og Tyskland er ikke begeistret

I vennskapskampene frem mot VM tapte Mexico mot Sverige, Tyskland slo et svakt Oman, Argentina slo De forente arabiske emirater, Kroatia slo Saudi-Arabia med kun 1 mål og Polen beseiret Chile. Finn ut mer om vennskapskamperne som fant sted denne onsdagen (16).

Mexico vs Sverige

Utvalget av Mexico ble beseiret av 2 den 1 i en vennskapskamp denne onsdagen i Spania, den siste testen for trener Gerardo Martinos lag før verdenscupen. Målene kom først i andre omgang. Det meksikanske laget dominerte handlingen i det meste av første omgang, men ble overrasket av Sverige.

Mexico reiser til Doha torsdag og debuterer i verdenscupen 22. november mot Polen, i gruppe C, som også inkluderer Argentina og Saudi-Arabia.

Polen x Chile

Det polske laget beseiret Chile 1-0, med det eneste målet som ble scoret av Krzysztof Piatek, i det 39. minutt av andre omgang.

Før avspark ble det holdt et minutts stillhet til minne om de to ofrene for en missilkrasj på polsk territorium, midt i Russlands invasjon av Ukraina.

Chile-laget, som ikke kvalifiserte seg til VM, dominerte store deler av kampen og hadde fire klare målsjanser, men klarte ikke å vinne keeper Lukasz Skorupski.

Ved å satse på kontringen klarte polakkene å stenge scoringen. EN Polen debuterer i VM 22. november mot Mexico, pels Gruppe C, som også inkluderer Argentina og Sør-Korea.

Tyskland mot Oman

Basert på kommentarene på sosiale medier var ikke Tyskland begeistret: Med en diskret prestasjon slo det europeiske laget Oman 1-0. Niclas Füllkrug, Werder Bremen-spiss, scoret det tyske målet i det 35. minutt av andre omgang.

A Tyskland debuterer i VM mot japanerne 23. november. Etterpå møter de Spania og Costa Rica i Gruppe E.

Argentina x De forente arabiske emirater

Bilde: Ryan LIM / AFP

spillet av Argentina var dagens mest spennende: Det søramerikanske laget slo De forente arabiske emirater 5-0 på Mohammed Bin Zayed Stadium, i Abu Dhabi.

Målene ble scoret av Julián Álvarez, Ángel Di María (2x), Lionel Messi og Joaquín Correa.

A Det argentinske laget debuterer i VM 22. november mot Saudi-Arabia, i gruppe C, som også inkluderer Mexico og Polen.

Kroatia vs Saudi-Arabia

Den nåværende verdenstoeren beseiret Saudi-Arabia 1-0 denne onsdagen (16). På et stadion med få fans i Riyadh scoret spiss Andrej Kramaric kampens siste mål, der Luka Modric, Ballon d'Or-vinner i 2018, spilte i 30 minutter.

Kroaterne er med Gruppe F i verdenscupen sammen med Belgia, Canada og Marokko, deres motstander i debut 23. november på Al-Ba stadionyt.

I sin tur Saudi-Arabia debuterer 21. november mot Argentina, pels Gruppe C, hvor Mexico og Polen også ligger.

Hva kan du forvente de neste dagene før VM?

VM starter neste søndag, 20. november, med kampen mellom Qatar – vertsland for konkurransen – og Ecuador, i gruppe A. Andre lag i gruppen, som Senegal og Nederland, vil ikke ha kamper før åpningen av den store konkurransen. (Kaste)

Denne torsdagen (17.) møter Iran Nicaragua i en vennskapskamp som finner sted kl. 13 (Brasília-tid). Samtidig møter Spania Jordan, i Amman.

Portugal-laget møter også Nigeria denne torsdagen (17.), men vil være uten spissen Cristiano Ronaldo som har gastritt, ifølge trener Fernando Santos.

På fredag ​​(18) er det Serbia vs Bahrain. Verdensmesteren, Frankrike, følger Brasils plan og får ikke kamper før VM.